Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hímsoviniszta családom ajnározza a barátomat én meg kezdem érte megutálni?
Hatalmas nyomás volt rajtam gyerekként, C1-es angol nyelvvizsga, B2-es francia nyelvvizsga, gyakorlógimi, emelt matek érettségi.
Sosem néztem le a barátomat, mert kevesebbet keres vagy nem hajtották túl az iskolában, de úgy kezelik, mintha ha valami fõnyeremény lenne.
Ha meghallják, hogy õ is végez otthon házimunkát vagy õ fõzött, jobban esetben dicsèrik, rosszabbik esetben szidnak, hogy én mégis hogy hagyhatok egy férfit házimunkát, majd el fog hagyni, ha lusta vagyok.
El kellett mennem Írországba egy konferenciára, kaptam az ívet, hogy szeretõ nõ nem hagyja otthon a párját egy hétre és majd megnézhetem magam ha megcsal. Amikor õ ment konferenciára (igaz egy hosszú hétvégre), intettek, hogy kössem le magam, ne akaszkodjak rá.
"Evvel a hozzáállással ép pasas nem fog megmaradni melletted soha."
Menjen is, aki kiszolgálást vár és más szabályokat alkalmaz magára, mint a feleségére/barátnőjére.
"Evvel a hozzáállással ép pasas nem fog megmaradni melletted soha."
Inkább az ilyen pasik fogják megtanulni, hogy a nő lelép, ha ingyencslédnek nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!