Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hímsoviniszta családom ajnározza a barátomat én meg kezdem érte megutálni?
Hatalmas nyomás volt rajtam gyerekként, C1-es angol nyelvvizsga, B2-es francia nyelvvizsga, gyakorlógimi, emelt matek érettségi.
Sosem néztem le a barátomat, mert kevesebbet keres vagy nem hajtották túl az iskolában, de úgy kezelik, mintha ha valami fõnyeremény lenne.
Ha meghallják, hogy õ is végez otthon házimunkát vagy õ fõzött, jobban esetben dicsèrik, rosszabbik esetben szidnak, hogy én mégis hogy hagyhatok egy férfit házimunkát, majd el fog hagyni, ha lusta vagyok.
El kellett mennem Írországba egy konferenciára, kaptam az ívet, hogy szeretõ nõ nem hagyja otthon a párját egy hétre és majd megnézhetem magam ha megcsal. Amikor õ ment konferenciára (igaz egy hosszú hétvégre), intettek, hogy kössem le magam, ne akaszkodjak rá.
Elejtjük néha vagy néha játszmáznak (pl. vacsorázunk, és anyám “finoman” utalt arra, hogy volt idõm fõzni munka után, amikor a párom mondta, hogy õ fõzött, akkor megy a balhé).
Páromat úgy nevelte az egyetem, hogy neki is kell házimunkát csinálni. Eleinte csak cukkolt, hogy asszony, vacsora, meg miért nem vasaltam az ingjét (pólót hord), de kezd a fejébe szállni.
Nem kéne folyton anyádéknál ülnötök, meg minden apróságot megosztani velük.
Pl. honnét tudják, ki mennyi házimunkát végez otthon? Csak onnan tudhatják, hogy elmondjátok nekik.
Akkor pedig meg is érdemlitek ezt a helyzetet!
A barátod alapvetően nem tehet arról, hogy a családod téged bánt.
Ezért ne büntesd őt.
Beszéljétek meg, hogy téged mi zavar, legyen számára kristálytiszta, és ha ezek után nem támogató, akkor lehet gondolkodni, hogy merre tovább.
Viszont a következő pasiddal is ugyanilyenek lesznek.
Ha a szerelem, szeret a kapcsolatban számodra egy lóveseny, versengés, nem biztos, hogy ezt erőltetni kellene.
Nem tudom milyen idős vagy, de gondolom elég fiatal ahhoz, hogy a feminizmussal foglalkozol inkább, mint hogy boldog légy.
Evvel a hozzáállással ép pasas nem fog megmaradni melletted soha.
Rövid az élet ahhoz, hogy olyan ideológiákat kövess, amiket lecsúszott nők éltetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!