Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet fél év után szerezni az exünket ha ő kitörtöl minket mindenhonnan nem tudok róla semmit sem már vagy fél éve?
Az az hogy én nem is próbálkoztam fél éve... Vagyis 2 hónapja... Minden honnan kitörtölt de nagyon sokat gondolok rá.. Volt pár barátnőm de egy se volt az igazi.. ugy juliusban volt a szakítás azóta eltelt pár hónap..
Lehet neki esélye hogy az exünkkel újra együtt legyünk vagy ennek az esélye egyenlő a nullával ??
Próbálkozz. Ha szereted.
De gondold át, hogy Őt szereted, vagy azokat a dolgokat amiket együtt csináltatok.
2 hónap az nem egészen fél év... nem akarok kukacoskodni, de más fél év után próbálkozni, meg más 2 hónap után :)
Biztos volt valami sértődés, ha mindenhonnan kitörölt. + nem mindegy miért lett vége
Én példám: kitöröltem mindenhonnan, több mint fél éve nem akarok ránézni se. És erre megvan az okom. Neki is megvan rá? Ha igen, akkor nagyon nehéz lesz. Esély egyenlő a nullával, de ha tényleg akarod és kitartó vagy, bármi lehetséges. Ha meg szereted és nem azért szakítottatok, mert ő nem szeretett, akkor kicsit nagyobb az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!