Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év kapcsolat után, mennyire van rendben, ha ez kiderül a barátnőmről?
Baratnőmmel 1 éve vagyunk kapcsolatban, 1,5 évvel ezelőtt lefeküdt egy kollégájával, ezt elmondta a kapcsolatunk előtt és azt is mondta, hogy csak egy éjszaka volt más nem.
A minap sikerült kideríteni, hogy fél évig szerelmes volt belé, majd utána velem kezdett el járni, de úgy, hogy azzal a kollégájával még fél évig együtt dolgozott. A mai napig ismerősök minden közösségi felületen. Nyilván nem tőle tudtam meg, hanem egyik beszélgetésben láttam, ahogy akkor róla beszélt.
Lehet azert nem mondta el hogy szerelmes volt belé fél évig, mert nem akart feleslegesen belemelyedni a dologba ha úgy sincs már jelentosege. Na meg nem akarta hogy feleslegesen agyalj. Hogy ebbol mi lehet az igazsag azt mi nem tudjuk, Te ismered őt, mennyire megbízható egyébként. Bar sokszor evekig nem tudja ket ember kiismerni a masikat.
Az viszont hogy azt mondta vele jobban élvezte...hát..én sosem vittem volna ilyen iranyba a beszelgetest, foleg nem mondtam volna ezt a szerelmem szemébe. Érdekes egy szituacio az biztos...
Remélem te szűz voltál a kapcsolatotok elején.
Ugye nincsenek ellenkező nemű munkatársaid???
Ugye nincsenek ellenkező nemű ismerőseid???
Amúgy te CSAK a barátja vagy.
Nem vőlegény, nem férj, csak barát. Felfogtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!