Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 év kapcsolat után, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év kapcsolat után, mennyire van rendben, ha ez kiderül a barátnőmről?

Figyelt kérdés

Baratnőmmel 1 éve vagyunk kapcsolatban, 1,5 évvel ezelőtt lefeküdt egy kollégájával, ezt elmondta a kapcsolatunk előtt és azt is mondta, hogy csak egy éjszaka volt más nem.

A minap sikerült kideríteni, hogy fél évig szerelmes volt belé, majd utána velem kezdett el járni, de úgy, hogy azzal a kollégájával még fél évig együtt dolgozott. A mai napig ismerősök minden közösségi felületen. Nyilván nem tőle tudtam meg, hanem egyik beszélgetésben láttam, ahogy akkor róla beszélt.

márc. 14. 21:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Semmi gáz vele. Ami múlt az elmúlt. Sokaknak vannak exeik. Ha annyira zavar a tény, hogy nem te voltál neki az első, akkor miért nem beszéled meg vele? De arra készülj fel, ha elkezded a témát és nem valami ártatlan ürüggyel, akkor ki fog akadni, hogy miért olvasgatod az üzeneteit...?
márc. 15. 00:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Azt elmondta, hogy vele jobban élvezte mint velem"

Egy ilyen mondat után azonnal dobnám.

márc. 15. 01:24
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
#11 nem az a gond, hogy nem a pasija az első, hanem az hogy hazudott és olyan fickó után ácsingózik akivel a mai napig tartja még a kapcsolatot.
márc. 15. 03:02
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Kidobnàm ha ilyet mond. Menjen akkor dugjon vele
márc. 15. 07:51
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Eléggé gáz a helyzet. Egyértelműen szamár vagy a képletben.
márc. 15. 08:18
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
13 én nem láttam sehol, hogy a mostani beszélgetésében írta volna a csaj, hogy még mindig a másikra vágyik... A kerdező régi üzeneteket olvasgat...
márc. 15. 08:24
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

"Azt elmondta, hogy vele jobban élvezte mint velem"

Szerintem ilyen mondat után nyilvánvaló, hogy a másikra vágyik.

márc. 15. 08:28
 18/23 anonim ***** válasza:
37%
Beszéljétek meg, hogy mit csinált jobban az a másik! Ezzel próbáljátok megmenteni a kapcsolatotokat! Persze csak ha mindketten szeretnétek!
márc. 15. 10:54
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

6-osnál lenne a pont egészen addig, hogy nem olyan jó a szex. Nekem mindig aktuális páromnal volt legjobb.

Mi egy időre szét voltunk szedve, közben volt kollégás afférom, én akartam volna többet, a kapcsolatom mégis rendeződött, a kollégával semmi nem változott semmilyen irányba. Ő sem zaklat engem. Mit kéne csinálni mégis? Egyikünk lépjen le? Betenné a kiskaput, ha párom így viselkedne!

márc. 17. 11:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Már nem lenne tovább a párom és nem azért, mert vele volt, vagy kollégák hanem azért, mert vele jobban élvezte a szexet. Veled kellene hiszen most te vagy a párja. Tök mindegy, hogy szerelmes-e belé, vagy beléd a szex ezek alapján nem működik és azt nem lehet megváltoztatni főleg ha te már nem bízol benne. Jobb külön utakon járni mint hogy máshol keresnétek ami hiányzik és tényleg megcsalás történne (érzelmi, fizikai - nem számít)...
márc. 24. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!