Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év kapcsolat után, mennyire van rendben, ha ez kiderül a barátnőmről?
Baratnőmmel 1 éve vagyunk kapcsolatban, 1,5 évvel ezelőtt lefeküdt egy kollégájával, ezt elmondta a kapcsolatunk előtt és azt is mondta, hogy csak egy éjszaka volt más nem.
A minap sikerült kideríteni, hogy fél évig szerelmes volt belé, majd utána velem kezdett el járni, de úgy, hogy azzal a kollégájával még fél évig együtt dolgozott. A mai napig ismerősök minden közösségi felületen. Nyilván nem tőle tudtam meg, hanem egyik beszélgetésben láttam, ahogy akkor róla beszélt.
"Azt elmondta, hogy vele jobban élvezte mint velem"
Egy ilyen mondat után azonnal dobnám.
"Azt elmondta, hogy vele jobban élvezte mint velem"
Szerintem ilyen mondat után nyilvánvaló, hogy a másikra vágyik.
6-osnál lenne a pont egészen addig, hogy nem olyan jó a szex. Nekem mindig aktuális páromnal volt legjobb.
Mi egy időre szét voltunk szedve, közben volt kollégás afférom, én akartam volna többet, a kapcsolatom mégis rendeződött, a kollégával semmi nem változott semmilyen irányba. Ő sem zaklat engem. Mit kéne csinálni mégis? Egyikünk lépjen le? Betenné a kiskaput, ha párom így viselkedne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!