Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtem a sráccal,kb 7 hónapja írogatunk és csinált egy olyan dolgot amin fel paprikáztam magam és megsértődtem. Az után nem írtam neki de rá pár órára írt hogy mizu miért nem írok vissza. Én le írtam hogy miért is nem, hogy meg vagyok rá sértődve. Aztán utána 1 hónapig nem keresett és én sem őt. Utána reagált a sztorimra és megkérdeztem tőle hogy hogy van, válaszolt is de nem valami hosszan, aztán kérdezte hogy én hogy vagyok de utána látta amit írok de nem írt. Aztán az után sem írt, és írtam neki a születésnapja alkalmából. Aztán utána sem írt. Szóval abszolút nem értem. Miért ő van meg sértődve? Egyébként kb 6 hónapja írogattunk.

2024. márc. 14. 19:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
De azóta eltelt egy hónap. Ő már tovább tart, ismerkedik mással. Ennyi.
2024. márc. 14. 20:50
 12/26 A kérdező kommentje:
#11 rendben..
2024. márc. 14. 20:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg igen, ez a megsértődősdi nagyon irritáló viselkedés. Lehet olyan szitu, hogy valami rosszul esik, vagy nem tetszik, de akkor azt illik lekommunikálni, megbeszélni. Nem pedig csak “nem írok vissza, mert bevágtam a durcát”. Majd akkor nyögöm ki, mikor rákérdeznek…Aztán persze ez az esetek többségében tök baromságon alapszik. Nem mindenki vevő erre a játszmára. Lehet teljesen kiábrándítottad ezzel a húzásoddal.
2024. márc. 14. 20:58
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Tehát fel éve ismerkedtek online? Azt ugye tudod, hogy ebből semmi nem lesz? A srác egyértelműen manipulál téged, te meg kajálod.
2024. márc. 14. 21:02
 15/26 A kérdező kommentje:
Hjaaj igen hibáztam de hát jár a második esély nem? 😂
2024. márc. 14. 21:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
7 hónapja írogattok??? Hú ez tényleg tini kategória 😂
2024. márc. 14. 22:30
 17/26 A kérdező kommentje:
Jó rendben akkor mit tegyek hogy irjon?
2024. márc. 15. 05:37
 18/26 anonim ***** válasza:
Semmit, mert nem erdekled. Mondjuk a lepontozast sem értem. A felnőtt kapcsolatok nem arról szólnak, hogy hónapokig csak írogatunk egymásnak, személyesen meg nem is talalkozunk. Ha érdekelnéd őt, már elhivott volna találkozni. Engedd el ezt a témát, mert te fogsz serulni, nem a srác.
2024. márc. 15. 07:32
 19/26 anonim ***** válasza:
59%
Semmit, ez a hajó elment. Ennek az irogatásnak amúgy sincs sok értelme.
2024. márc. 15. 08:17
 20/26 A kérdező kommentje:
De egyébként én nagyon tetszek neki csak hát valamiért nem ír.
2024. márc. 15. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!