Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint az egyik legfontosabb a kapcsolatban az, hogy a legtöbb szenvedélyünket meg tudjuk osztani a másikkal. Ti mit gondoltok erröl?

Figyelt kérdés
Felnött 5 éves kapcsolatról van szó, (30+). Èpp szakítunk és ez az egyik ok. Ö nagyon "szenvedélyes" különbözö témákban pl politika, tudomány vagy épp ami érdekli és több éves kapcsolat után ezt is felhánytorgatta, hogy ez neki nagyon hiányzik, hogy nem úgy reagáltam az érdeklödéseire, ahogy ö szeretné, én nem tudtam olyan szenvedélyesen részt venni benne. (Itt egy példa, de pl. ö az amerikai választások éjjelén fent maradt, mert annyira érdekelte, engem csak a végeredmény. Ès örült volna neki, ha ezt együtt csináljuk. Ès ilyen pl még van ezer.) De ilyen kis apróságok, legalábbis az én szememben nem ezek a fontosak egy jó kapcsolathoz, ö viszont úgy gondolja, hogy ez az egyik legfontosabb. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdeklödöm a dolgai iránt, csak én máshogy vagyok bekötve és nem vagyok ennyire mélyen érdeklödö, de ettöl függetlenül kibeszéltünk mindent, csak én nem vagyok annyira euforikus(?) természetü.
2024. márc. 14. 12:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%
Önző viselkedés ez tőle.
2024. márc. 16. 15:46
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Valóban jó dolog az, ha lelkesen tudunk csatlakozni egymás hobbijaihoz, érdeklődéséhez... De ez pont nem megy elvárásra, mert az nem lelkesedés. Nálunk ez úgy néz ki, hogy van egy-egy olyan terület mindkettőnknek, amibe a másik be tudott vonódni, tényleg lelkesen, de a többi hobbinkat, érdeklődésünket magunk űzzük, max. valamennyit beszélgetünk róla. Ugyanakkor ez akkor jó, ha kölcsönös, tehát ha a kedves párod nem tanúsít a TE hobbijaid, érdeklődésed iránt, akkor mégis milyen alapon várja el, hogy te tedd?
2024. márc. 16. 18:49
 23/31 anonim ***** válasza:
83%
Nem illetek össze, de nem nagyon fog olyan párt találni, aki ilyen "szenvedélyes".
2024. márc. 17. 07:48
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Páromat érdekli a Dal és kismértékben magyar sporteredmény. Ezekről statisztikákat és csoportokat készít. Addig én mással foglalkozok. A sport engem halálra irritál. Szép lenne tőle, ha ezért szakítana! Akkor mehet is!

35/F

2024. márc. 17. 11:00
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
A másik ok, a többi ok biztosan közrejátszik az egészben, érezheti is úgy magát, hogy nem vagytok egy hullámhosszon "vérmérséklet" terén és persze másokkal akar ismerkedni...
2024. márc. 17. 11:02
 26/31 A kérdező kommentje:

A kapcsolat azért ért véget, mert ő úgy érzi, hogy az utóbbi egy-két évben már csak barátként szeret.

De ezt a problémát, amit a kérdésben mondtam, ő úgy gondolja, hogy ez valami nagy dolog. Szerintem nem, mert ezen kívül rengeteg dolgot csináltunk együtt és sok közös érdeklődési kör is van.

De a kapcsolatnak vége és ezt én is elfogadtam.

2024. márc. 18. 10:53
 27/31 anonim ***** válasza:
51%
Ha elfogadtad akkor miért emeled ki a kérdést? A válaszok egyértelműen eltérnek. Azért, mert az ember másképp gondolkodik. Ez is azt mutatja, hogy az exed másfajta típusú ember mint te vagy. A lényeg, hogy nem passzoltattok rajongás, szenvedély terén az élet területein és már nem szerelmes beléd. Engedd el és olyan emberrel légy, aki hasonló beállítottságú mint te vagy.
2024. márc. 24. 12:14
 28/31 anonim ***** válasza:
20%
mas az erdeklodesi korotok es o a sajatjat rad akarja tuszkolni.. ez egy bantalmazo kapcsolat valojaban amire meg nem jottel ra.
2024. márc. 24. 12:54
 29/31 anonim ***** válasza:
65%
Dehogy bántalmazó kapcsolat. Ha az lenne akkor rá parancsolná, hogy nézze vele a politikai kampányokat, vagy zsarolná más módon és semmiképpen sem szakított volna a kérdezővel!
2024. márc. 24. 13:41
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha eleg jo lettel volna az agyban es kulsore,barmilyen harpiakent vagy unalmaskent futna utanad levakarhatatlanul a pasid szakitas utan is.
2024. márc. 25. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.