Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg a férjem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a férjem? Miért fontos neki?

Figyelt kérdés

Szóval édesanyám keményen dolgozó nő volt. Vért izzadva nehezen vett nekem egy kis lakást egy szobásat pici udvarral. Én ezt megörököltem múlthét pénteken.

Eddig albérletben laktunk a párommal és a fiammal. Azt beszéltük hogy leköltözünk és csinálunk belőle 2 szobás lakást (nem lenne nehéz vagy sok pénz). A párom ragaszkodik hozzá hogy a felét a nevére irassam. Nem érti meg hogy nem akarom. Őszintén elég sokat votatkozunk illetve az egyik kolléganőjét feltűnően sokat nézi, irogat vele. Örülök hogy van egy biztos pont az életünkben egy kis kuckó ahol bármi történik biztonságban vagyunk. Hála anyámnak. Ő se akarta volna hogy a párom bármit is kapjon ebből csak én és az unokája számítottunk.

Napok óta ezen megy a balhé hogy miért nem iratom rá. Miért nem érti meg? Hogy értessem meg vele?

márc. 13. 09:11
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
91%
A parod haszonleso, pofatlan, vastagboru. Es ez komoly, hogy szetmenes utan viszi a lakasod felet? Ne legyel buta. Amugy szakitashoz sem rossz alkalom.
márc. 13. 14:15
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
30-as vagyok: most olvasom a 27-es hozzászólásodat. ÍGy az első mondata érvényes a hozzászólásomnak nyilván, ha te fizeted a bővítés minden költségét, akkor semmi jogalapja nincs rá. De ha itt tart már a kapcsolatotok, félsz, hogy kikacsingat, akkor talán érdemes lenne elgondolkodni, ohgy érdemes-e így együttmaradnotok.
márc. 13. 14:15
 33/45 anonim ***** válasza:
88%

“ ÍGy az első mondata érvényes a hozzászólásomnak nyilván, ha te fizeted a bővítés minden költségét, akkor semmi jogalapja nincs rá. ”

Ezzel csak az a baj, hogy a házasság jogilag vagyonközösség. Mindegy ki fizeti, mert az jogilag közös vagyonból lesz. Kivétel ha van más magánvagyonod, pl. Örökölt pénz is, és bizonyítottan abból álltad.

De most az, hogy kinek a fizetéséből megy a felújítás, az tök mindegy, mert közös lesz. Így a felújítás fele értéke meg fogja illetni. De a felújításé, és nem az egész kecóé! Úgyhogy a férjed el van tévelyedve.

márc. 13. 15:18
 34/45 anonim ***** válasza:
12%
Most az hogy megörökölted amúgy azt jelenti hogy édesanyád meghalt?
márc. 13. 17:08
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, küldd el a fenébe! Költözzön el és szakítsatok.Majd mikor az albérletben egyedül látja el a gyereket, majd akkor jobb lesz neki.
márc. 13. 17:27
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedj abból hogy ez a Tiéd és jaj de bírom ezt mikor valaki azt mondja ő tart el, kozben meg azert mert gyeden vagy. Maradt volna ö otthon az ujszülöttel b+??? Komolyan ritkan leszek ideges, de ilyenektol nagyon.
márc. 13. 18:17
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Le sem költöznék, de ha nagyon forszírozná, elválnék.

Mi az, hogy irasd rá a TE örökséged felét? Ennek elmentek otthonról vagy csak ennyire bunkó?

márc. 13. 20:33
 38/45 anonim ***** válasza:
11%

Nem értem miért lett lehuzva a 34es kommentem.

A kérdező szerintem nem úgy beszél mint akinek nemrég meghalt az anyja. Pedig ez fontos tényező. Mert ha igen, akkor az örökség csak az övé, ha viszont anyuka még él, szimplán csak most ajándékozta oda a kérdezőnek akkor ha jól tudom, mivel házasság után vannak ezért automatikusan jár a férjnek is a fele belőle. Ez alól csak az örökség kivétel.

De nem találok logikát abban hogy veszek egy házat a lányomnak, de nem adom oda neki, majd megkapja amikor meghaltam..

márc. 14. 06:08
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
#38: tévedsz, az ajándék is külön vagyon. Akár örökölte, akár ajándékba kapta a kérdező, a férjének nem jár belőle semmi
márc. 14. 07:02
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
38. Azt írta, hogy örökölte, de az ajándék sem közös vagyon.
márc. 14. 07:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!