Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a férjem? Miért fontos neki?
Szóval édesanyám keményen dolgozó nő volt. Vért izzadva nehezen vett nekem egy kis lakást egy szobásat pici udvarral. Én ezt megörököltem múlthét pénteken.
Eddig albérletben laktunk a párommal és a fiammal. Azt beszéltük hogy leköltözünk és csinálunk belőle 2 szobás lakást (nem lenne nehéz vagy sok pénz). A párom ragaszkodik hozzá hogy a felét a nevére irassam. Nem érti meg hogy nem akarom. Őszintén elég sokat votatkozunk illetve az egyik kolléganőjét feltűnően sokat nézi, irogat vele. Örülök hogy van egy biztos pont az életünkben egy kis kuckó ahol bármi történik biztonságban vagyunk. Hála anyámnak. Ő se akarta volna hogy a párom bármit is kapjon ebből csak én és az unokája számítottunk.
Napok óta ezen megy a balhé hogy miért nem iratom rá. Miért nem érti meg? Hogy értessem meg vele?
Ne írasd rá!
Inkább add ki albérletbe, a bevételből tegyél félre amennyit tudsz és ha mire visszamész dolgozni, nem tér észhez, akkor lesz hová menned a gyerekkel. Saját lakás+munkahelyed lesz, a gyereket úgysem tudja elvenni tőled.
Majd idővel találsz különb embert magadnak.
Nem várom el hogy beleszálljon az építkezésbe sőt egyáltalán nem is akarom.
Nem szeretném kiadni albérletbe mert jobbnak látom hogy az albérleti pénzem (felesben fizetjük) inkább a lakásba forgassam. Egyszerűbb most költözni ha lejár a szerződés mint hosszabbítani és megint megvárni hogy lejárjon.
Igazából azóta lett ilyen mióta a kolléga képben van, úgy volt vele hogy türelmes leszek hátha elül ez a hirtelen nagy érdeklődés de már erősen gondolkozok a szakításon...
Az a baj már nem bízok benne. Ez a ragaszkodás a lakáshoz, a kolléganő... szóval túl sok.
Örülök hogy nem én vagyok az abnormális és más se iratná rá. Illetve másnak is gyanus.
Megmondom neki hogy vagy elfogadja vagy le is út fel is út.
Amennyiben a bővítés teljes költségét te fizeted, úgy érthető. Ha ő is beszáll pénzzel, akkor pedig szerződést írtok, rendeset, ügyvéddel, hogy amennyiben az életközösség felbomlik, akkor azt az összeget köteles vagy neki visszafizetni, és természetesen minden általa kifizetett tételről számlát kér. Azt azért te sem gondolod komolyan, hogy toljon bele több százezer forintot, esetleg milliókat (azért nem 2 forint egy házat kiegészíteni egy helyiséggel) és könyvelje el veszteségként ha pár év múlva kirakod, mert megromlik a kapcsolat. Ingyenes házvezetőnőnek pedig egyáltalán nem kell lenned, ha mindketten dolgoztok természetesnek kellene hogy legyen, hogy a házimunkát is közösen végzitek, de ha te vagy otthon a gyerekkel, akkor sem elvárható, hogy mindent te csinálj.
A kérdésed és kommentjeid stílusából, hangvételéből én úgy érzem, a kapcsolatotok nem teljesen boldog és problémamentes, és erősen benned van, hogy nem fog ez örökké tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!