Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már önző párod, meddig birtad vele?
Látszólag gondoskodó, mondja szeret azonban mindig az a vége hogy rá kell jöjjek ő csak saját magát szereti, mindig úgy alakítja az eseményeket hogy azok a kedve és az érdekei szerint alakuljanak.
Nagyon szeretem de kezd elegem lenni.
Nem volt. Nem tűröm meg az önző embereket.
Ha észreveszem, hogy az új párom önző, akkor nem szólok semmit, de viszont amint hazaértem, tiltom/törlöm minden honnan, ha pedig zaklatni mer, kihívom a rendőrséget.
Szóval nem, nekem ilyen gondjaim nincsenek.
Egy pasi
#1-3
Ti nők vagy férfiak vagytok?
1-es válaszoló vagyok és nő. Nagy volt a szerelem, plusz a remény hal meg utoljára, sokáig bíztam benne, hogy változni fog. Ez persze nem következett...
Az exem olyan szinten önző volt, hogy ha bármi nem úgy alakult, ahogy ő akarta, akkor elkezdett manipulálni és bűntudatot kelteni bennem, hogy ha ezt és ezt nem teszem meg/megteszem, akkor rossz vagyok, nem szeretem stb...
Sajnos gyakori az ilyen mérgező és önző partner, mellé bántalmazó is volt...Szégyen nem szégyen, végül pszichológus segítségével tudtam kilépni ebből.
Ugyan, ez egyáltalán nem szégyen.
A fő, hogy rendben vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!