Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagaltatok volna ott és otthon is négyszemközt?
Vőlegényemmel tegnap este kicsit bulizni voltunk.
Kint cigizes közben a munkatarsai előtt ilyet "vállalt" hogy akkor olyan a szex olyan kint az oltás, minnel hamarabb jobb túlesni rajta. Párom nagyon nevetett, de mindenki rám nézett, hát én nem nevettem....
Full beégetett. Mit gondolatnak a munkatarsai milyen sz@r lehet velem..?!
Nagyon rosszul esett, majdnem elsirtam ott magam. 3 éve vagyunk együtt ilyen még nem hagyta el a száját. És nagyon sz@rul érzem magam miatta hiszen minden viccnek felé igaz, szoktak mondani.
Ti hogy regalnatok erre? Ott mások előtt is meg otthon hogy viselkednetek ezek után vele?
A barátodnak fontosabb, hogy a munkatársainak imponáljon, mint neked. Ez nagyon nem jó jel.
Játszani akarta elöttük az agyát, az sem érdekelte, hogy ez a te károdra megy.
12
Nem feltétlen, vannak olyan pasik, akik haverok előtt még véletlenül sem merik besimerni, hogy szeretik a párjukat stb, hanem játszák a lazát és az agyukat, nehogy valami gyenge, érzelmes papucsnak könyveljék el. Mondjuk ez a verzió sem sokkal jobb, mert igazi férfi nem megy bele ilyen viselkedésbe és nem alkalmozkodika suttyó társasághoz.
Pontosan ezt mondja.
És nem érti mi a bajom.
Egy vérbeli köcsög, paraszt.
Már nézem a másik albit itthagyom.
Ó már rég. Azóta új nője van :D
Egesse azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!