Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagaltatok volna ott és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagaltatok volna ott és otthon is négyszemközt?

Figyelt kérdés

Vőlegényemmel tegnap este kicsit bulizni voltunk.

Kint cigizes közben a munkatarsai előtt ilyet "vállalt" hogy akkor olyan a szex olyan kint az oltás, minnel hamarabb jobb túlesni rajta. Párom nagyon nevetett, de mindenki rám nézett, hát én nem nevettem....

Full beégetett. Mit gondolatnak a munkatarsai milyen sz@r lehet velem..?!

Nagyon rosszul esett, majdnem elsirtam ott magam. 3 éve vagyunk együtt ilyen még nem hagyta el a száját. És nagyon sz@rul érzem magam miatta hiszen minden viccnek felé igaz, szoktak mondani.

Ti hogy regalnatok erre? Ott mások előtt is meg otthon hogy viselkednetek ezek után vele?

márc. 10. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

A barátodnak fontosabb, hogy a munkatársainak imponáljon, mint neked. Ez nagyon nem jó jel.

Játszani akarta elöttük az agyát, az sem érdekelte, hogy ez a te károdra megy.

márc. 10. 22:34
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó munkatársak előtt égette. És de unja vele a szexet, rossz számára ha az oltáshoz hasonlítja.
márc. 10. 22:35
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

12

Nem feltétlen, vannak olyan pasik, akik haverok előtt még véletlenül sem merik besimerni, hogy szeretik a párjukat stb, hanem játszák a lazát és az agyukat, nehogy valami gyenge, érzelmes papucsnak könyveljék el. Mondjuk ez a verzió sem sokkal jobb, mert igazi férfi nem megy bele ilyen viselkedésbe és nem alkalmozkodika suttyó társasághoz.

márc. 10. 22:39
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
Na akkor miről beszélünk tovább? Az ilyen éretlen pöcsök mindig degradálóan beszélnek a párjukról. Úgyhogy nem igazán értem hogy miért fontos mit miért mondott. Kimondta, ez a lényeg és tényleg el kell zavarni minél messzebbre.
márc. 10. 22:44
 15/20 A kérdező kommentje:
Na azóta nem is szexeltünk lassan 1 hete. Nincs ezek után gusztusom hozzá, tudom hogy eszembe jutna közben.
márc. 14. 06:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem beszéltetek róla hogy mégis mi volt ez a vélemény? Érdekelne a válasza.. bár sejtem hogy valami olyasmi hogy “haha ez csak egy poén volt”
márc. 14. 08:23
 17/20 A kérdező kommentje:

Pontosan ezt mondja.

És nem érti mi a bajom.

Egy vérbeli köcsög, paraszt.

Már nézem a másik albit itthagyom.

márc. 15. 09:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Otthagytad, kérdező?
szept. 30. 16:44
 19/20 A kérdező kommentje:

Ó már rég. Azóta új nője van :D

Egesse azt.

okt. 1. 14:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy új nője van, mert már akkor unt téged és csak azt nézte, hogyan tudna megszabadulni tőled.
okt. 2. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!