Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ez rosszul esett?
2021 augusztusában jöttem össze a jelenlegi barátnőmmel. Tinderen ismertem meg. A lényeg az, hogy nem rég néhány ismerősünkkel felelsz vagy merszet játszottunk. A barátnőmre fordult rá az üveg, így ő jött, és felelt. Azt kérdezték tőle, hogy jött velem össze. Ott pedig kacagva elmesélte, hogy amúgy véletlenül húzott jobbra, nem akart, de aztán ráírtam, látta, hogy nem hülyeséget írtam, így elkezdett válaszolgatni. Így most utólag visszagondolva, valóban eleinte elég szűkszavú, és távolságtartó volt. Észrevette egyébként, hogy "sokkolt" a dolog, egyből odabújt, meg elkezdett puszilgatni. Most azon gondolkodom, hogy csak egy véletlen miatt élek párkapcsolatban 2 és fél éve...
Meg más lett volna, ha ezt anno elmondta volna, és nem így tudom meg társaságban.
Ő 22 L, én 24 F.
Túl érzékeny vagy.
És igen, egy véletlen miatt élsz párkapcsolatban, mint mindeki. VÉletlenül találkozott valahogy a párjával. És ha fel sem regisztráltok véletlenül?
Majdnem mindnekivel előfordult már, hogy valaki elsőre annyira nem jött be neki, de később igen. És veled van, nem mással. Hidd el, fiatal nőként Tinderen ezer másik pasit is választhatott volna, de téged választott.
Nem gondolom, hogy nagy lenne az egóm. Én azt hittem inkább önbizalomhiányosnak fogok tűnni, nem egoistának.
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Igazatok lehet!
Így már értem, köszönöm! Van benne valami.
Örülj neki, hogy ilyen szerencsés véletlen történt.
A Tinderen egy fotó alapján döntenek az emberek két másodperc alatt arról, hogy kit merre húznak. Semmit nem tudott rólad abban a pillanatban. Most meg tessék, tartós kapcsolatban vagytok. Mi ez, ha nem egy siker sztori?
Az interneten ismerkedni nagyon nehéz és hatalmas szerencse kell hozzá. Abszolút egyetértek az előttem válaszolókkal, nekem is tetszene ,hogy ez ilyen sorsszerű és véletlen. Szerintem is eltúlzod a dolgot. Igen az úgy fura hogy először nem is akart veled beszélni, de aztán minden jóra fordult.
Otthagyhatott volna a neten, szóval végül jól sült el a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!