Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek szintén futár a párjuk: hogyan kezelitek a féltékenységet?
Nem aggódtok azon, hogy sok nővel találkozik nap mint nap a párotok?
3 és fél éve vagyunk egy pár a barátommal, aki GLS futár. Évek óta ezt csinálja, vannak hátrányai de igazából szereti ezt csinálni. Kedves, nagyon udvarias, visszafogott férfi. Szerelmes belém, benne nem is kételkedek, de a nők zavarnak, akiknek szállít. Például az egyik bejelölte ismerősnek. Kérdeztem, hogy honnan tudja a neved? Azt mondta néha be szokott mutatkozni ha felhívja őket a csomagkézbesítés előtt. Nem csak annyit mond, hogy GLS futár. És aki bejelölte őt, az a nő egy boltba dolgozik ahova szállít árut és évek óta ismerik egymást, pár szót váltanak de ennyi.
De én meg azon agyalok, hogy mi van ha ez a nő is próbál vele ott kikezdeni, flörtölni? Itt is olvastam már nem egy kérdést, hogy hogyan lehet felszedni egy helyes futárt. Ti mit gondoltok erről? Én fújom fel vagy jogos az aggodalmam? Szívesen olvasnék válaszokat több szemszögből, pl akiknek szintén futár a párjuk, vagy akik bejelölnek futárt, esetleg olyan férfiak akik futárként dolgoznak.
28N
Egy fontos szabály van!
Azt lehet csak elcsábítani, aki hagyja magát!
Ha nem bízol a barátodban, akkor miért vagy vele?
Ha meg bízol benne, akkor nem fog engedni a csábításnak.
Amúgy meg úgysem fogod tudni megakadályozni, ha menni akar, mert akkor fog is!
Ha meg nem akar, akkor csak elüldözöd a féltékenységeddel!
Gondold át, hogy mi a helyzet, és dönts belátásod szerint!
Hozzánk évek óta ugyanaz a GLS futár jár. Nagyon bírom, megszoktunk, megszerettük. Szoktunk néha beszélgetni is pár percet. Amúgy van férjem, a francnak sem kellene. Egyszerűen szimpatikus és kedvelem. Ha nem én veszem át a csomagot, akkor megkérdezi a férjem, hogy mi van velem. De nekem is megjegyzi, ha rég látta a férjem. 🤷♀️
Sőt! Nekem megvan a magánszáma is, mert néha ha sehogy nem tudja odaadni a csomagot, akkor hazaviszi magához és útközben felvesszük. :D
Egy jófej és megbízható futár X idő után már szinte "családtag", szóval én nem aggódnék ezen a helyedben.
A postás a szembelévő idős nénihez 20 percekre bemegy kávézni sokszor. És biztos nem szexelnek (azaz gondolom...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!