Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódjak ha párom nem törölte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódjak ha párom nem törölte ki sehonnan az exével közös fotóit? Lehet nincs még túl rajta?

Figyelt kérdés
2024. márc. 7. 02:02
1 2
 11/20 mikeXxX ***** válasza:
81%
7# Nagyon nem erről van szó amit gondolsz teljesen mindegy hogy nő vagy fèrfi csal az csak az ő szegènysègi bizonyítványa de hogy azèrt feküdsz le utána mással te is mert megcsaltak nagyon gyerekes .
2024. márc. 7. 11:15
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
Egy kerdest megerne, hogy o mit gondol errol, hogy nem torolte a kepeket. Ha a lustasagot hozza fel, akkor erdemes elgondolkodni rajta, hogy aki mar ehhez is lusta, azzal milyen kozos jovo kep zelheto el. Az egyetlen normalis valasz erre az lehetne, hogyha teged zavar, akkor kitorlom most. Ez se tuti, de legalabb pozitiv, hogy reflektal a felvetesedre, nem pedig a status quo fenntartasara forditja az energiajat. Az egybol kuka.
2024. márc. 7. 13:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje vagytok együtt? Vajon foglalkozik ilyenekkel?

Én például az előző elettarsa szerelmes papír üzenetét találtam meg takarítás közben mikor kb fél éve lehettünk együtt(szoktam rendszeresen takaritani de ott még nem, mivel még nem voltam annyira otthonosan nála:D) Visszatettem oda ahol megtaláltam. Azota valamikor pakolgatott arrafelé és kidobta. Nem tudja hogy látom,lehet addig azt se tudta ott van. Lehet nálatok is ez a helyzet. Én sosem gondolnám hogy valaki azért tart még kozosseginoldalom képeket az exérol mert szereti. Így akarná visszacsabitani? Ennyire biztos nem hülye.

Ha annyira zavar akkor viccesen jegyezd meg hogy lassan lecserelhetned a régi szerelmes fotókat a rólunk keszultekre. Aztán vagy kapcsol vagy nem.

2024. márc. 7. 15:59
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem a Facebookon vannak a közös képeik, hanem a telefonján. És nem kevés
2024. márc. 7. 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
Vagy úgy. Hát nekem is megvannak a képeim az exemmel csak azóta másik telefonom van, de azt is használom néha és meghagytam rajta. Nem jelent semmit. Szerintem a páromnak is megvannak a régi képei és 100% hogy nem azért mert visszavágyna vagy hasonló. Emlék. Ne foglalkozz vele:-)
2024. márc. 7. 17:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Van okod egyébként hogy azt feltételezd nincs túl rajta?
2024. márc. 7. 17:04
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

Én sem törölgettem le 3 év képeit. Őszintén nagyon nagy ívben szrok bele :D

A gépemen nincsenek képek, azokat rögtön leszedtem, de hogy én fogok 3 évnyi sztorit meg megjelölést végignézni, az is fix.

Nézze, akinek két anyja van, kiírtam, egyedülálló vagyok, csá.

2024. márc. 8. 21:06
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
Ha az instáról vagy a facebookról nincs letörölve az gáz. Ha le van neki mentve pendrive-ra, mint régi emlék, az más.
2024. márc. 9. 13:36
 19/20 anonim ***** válasza:
95%
Miért törölné? Az élete egy része! Nem követelheted, hogy mindent elfelejtsen. Lehetnek egy házasságnak, kapcsolatnak olyan eseményei, amire szívesen emlékszik vissza, akkor is ha már téged szeret. Ok nélkül ne légy féltékeny. A múltat nem lehet megváltoztatni, nem szabad azzal foglalkoznod, azon problémázni, hogy mi volt előtted, a jelen a fontos és nem az emlékek! Más jelekből úgyis észre fogod venni, ha már nem te vagy neki az egyetlen és legfontosabb!
2024. márc. 10. 20:30
 20/20 Kustany ***** válasza:
100%

Miért kéne kitörölni?

Az exe volt.Egy csomó időt vele töltött az életéből, fontos volt neki.

Ezen ne izgasd magad.

Ha elköltözöl otthonról, törlöd a szüleid fényképét? Nem.

Azért mert most te vagy neki fontos, azért hazugság lenne azt mondani, hogy mindig is te voltál neki a legfontosabb. Volt amikor még csak nem is ismert.

Az ember a saját múltjával együtt az, ami.

2024. márc. 12. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!