Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak, zavarna ha barátnőtök folyamatosan beszélgetne, chatelne az exével? Akár nyiltan akár úgy hogy rájöttök valahogy?
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 21:23
21/30 A kérdező kommentje:
De azert irom ha nem tudja meg hogy a párom volt?
2024. márc. 9. 19:57
22/30 anonim válasza:
Figyelj, ha ennyire tartod vele a kapcsolatot úgyis ki fog derülni.
23/30 anonim válasza:
És az rosszabb lesz, ha úgy buksz le később, hogy végig hazudtál.
24/30 anonim válasza:
Meg amúgy is gáz, hogy párod van de napi szinten más paisval csetelsz, mert szükséged van rá. De már bele se menjünk.
25/30 A kérdező kommentje:
Aztán miért lenne gáz? Sok fiúbarátom van. Ő meg annyival másabb több volt köztünk 2 éven keresztül.
2024. márc. 9. 20:03
26/30 anonim válasza:
Na vajon miért gáz? Hisz már ugy akarod kezdeni a kapcsolatot, hogy hazudsz. Marhára megbizható vagy.
Sose gyakoroltál még önkritikát ugye?
De fordítsuk meg, hátha így érzed. Ha a pasid egy csomó lánnyal csetelen, talizna napi szinten és még hazudna is róla hogy több volt közöttük te mit éreznél?
27/30 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem miért baj ha barátilag beszélgetek az exemmel. Ha a párom lányokkal chatel az miért kellene zavarjon?
Ez egyik sem megcsalás!
2024. márc. 9. 20:17
28/30 anonim válasza:
Azért mert a legtöbb ember nem ilyen naív.
29/30 anonim válasza:
Mi az a folyamatos? Mert a napi kapcsolat nyilván sok, de pár havonta valami témát vele beszélni amihez ő ért, és közben megkérdezni hogy van, miközben nem érzel semmit felé úgy, az nem gond. Aki nem bírja ezeket az házasodjon 20 évesen mikor még esetleg nincs is ex, és maradjon is így mindig.
30/30 anonim válasza:
Utolsó, én is így gondoltam igen, amúgy meg többnyire külföldi parjaim vannak, nincs aki beköpjön nekik...köszi. persze aki intelligens es bem problemazik ezen, azzal őszinte vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!