Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért keresik vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért keresik vagy miért pitiznek jobban az ilyen ribi típusú lányokkal?

Figyelt kérdés
Nem kinézetre mondom a ribit csak egyszerűen buta, és hülye a személyisége. Ellenben egy szép normális kedves szerezhető nőt eldobnak egy ilyenért!

2024. márc. 6. 14:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
30%

6-osnál a pont.

Egy férfi aki komoly kapcsolatot keres és nem érzi magát megfélemlítve ha a nőnek van agya, az észreveszi maga körül a valamire való nőket és értékelni tudja.

Én értem miért kérdezed ezt, nekem is sok srác ismerősöm panaszkodik, én meg csak pislogok hogy honnan szeditek ezeket?? (Széthányta magát a csaj első randin mert piált amíg kiment wc-re például) Mit ne mondjak ők nem a legokosabbak, sok ponton látom, hogy rosszul állnak a dolgokhoz pl önfejlesztés sosem jut eszükbe, miközben az egész világ hibás és gonosz és ellenük dolgozik.. eközben csajok terén mindig a legegyszerűbb utat választják reménykedve, nem hallgatva az ösztöneikre, belelovallják magukat egy felszínes ismeretségbe majd ha csattannak a végén, mindenki hibás, csak ők nem.

2024. márc. 6. 15:11
 12/34 anonim ***** válasza:
36%
Amíg a farkuk uralkodik az agyukon addig sosem fogják fel, amíg az értékrendjük=a ribi könnyen kaphatóval.
2024. márc. 6. 15:12
 13/34 A kérdező kommentje:
De azért legbelül tudják gondolom hogy melyik nő aki okos és melyik nő egy buta ribi
2024. márc. 6. 15:16
 14/34 anonim ***** válasza:
25%

Persze, hogy tudják, de amíg a fasz feláll, az ész megáll.

Na meg azért kevés az, aki valóban ribit vesz feleségül. Ezekkel azért is jó nekik, mert nem jár semmilyen felelősséggel.

2024. márc. 6. 15:23
 15/34 anonim ***** válasza:
71%

Honnan veszed hogy buta ribi?

Olyan mintha ezzel vigasztalnád magadat hogy nem te hanem ő kellettél neki.

Amúgy én jól nézek ki, vN agyam, 18 éves korom óta egyedül tartom el magam. Sose volt gondom a párkereséssel és elég sokan kiküzdötték azt hogy megfogjanak.

Az egyik exem legjobb barátnője szerelmes volt belé mikor elkezdett velem lenni minden buta ribinek lehordott. Kicsit rá hasonlítasz...

Ha szép normális kedves vagy nem dobnak el a semmiért ha igen nem azért vannak veled mert milyen jó a belsőd hanem csak hogy basszansk magyarul te is egy buta ribi vagy a szemében.

2024. márc. 6. 15:23
 16/34 gergelice16 ***** válasza:
26%
Ha egy férfi szexre vágyik, valószínűleg az intelligencia nem számít, tehát ahogy #6 is írta, a legkönnyebb utat választja. Ha viszont párkapcsolatra hajt, akkor olyan nőt keres, aki szerinte illik hozzá. Bármelyik esetben is választotta a "buta ribit", az sok mindent elmondd róla, ezért örülj neki, hogy nem téged választott. Sokkal inkább megéri várni egy értelmes férfira, aki tudja mit akar.
2024. márc. 6. 15:25
 17/34 anonim ***** válasza:
63%
Féltékeny vagy nagyon. Amúgy ha tényleg buta ribi lenne a nő nem kéne pitizni mert egyből széttenné.
2024. márc. 6. 15:27
 18/34 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Nemsokára úgy fogod érezni, hogy ettől jobb nem is történhetett volna veled.
2024. márc. 6. 15:27
 19/34 anonim ***** válasza:
67%

"Nem kinézetre mondom a ribit csak egyszerűen buta, és hülye a személyisége."

Miért buta, miért hülye a személyisége? Miért ribizli?

Lefekszik foglalt fiúkkal? Vagy sok partnere volt?

2024. márc. 6. 15:41
 20/34 anonim ***** válasza:
63%
Aki egy ribi az nem sokat teketóriázik, szétrakja egykettőre, nem kell nekik pitizni. Kevered a fogalmakat és szinte biztos, hogy irigy vagy a másik lányra, mert nem kellesz a fiúnak.
2024. márc. 6. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!