Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért keresik vagy miért pitiznek jobban az ilyen ribi típusú lányokkal?
6-osnál a pont.
Egy férfi aki komoly kapcsolatot keres és nem érzi magát megfélemlítve ha a nőnek van agya, az észreveszi maga körül a valamire való nőket és értékelni tudja.
Én értem miért kérdezed ezt, nekem is sok srác ismerősöm panaszkodik, én meg csak pislogok hogy honnan szeditek ezeket?? (Széthányta magát a csaj első randin mert piált amíg kiment wc-re például) Mit ne mondjak ők nem a legokosabbak, sok ponton látom, hogy rosszul állnak a dolgokhoz pl önfejlesztés sosem jut eszükbe, miközben az egész világ hibás és gonosz és ellenük dolgozik.. eközben csajok terén mindig a legegyszerűbb utat választják reménykedve, nem hallgatva az ösztöneikre, belelovallják magukat egy felszínes ismeretségbe majd ha csattannak a végén, mindenki hibás, csak ők nem.
Persze, hogy tudják, de amíg a fasz feláll, az ész megáll.
Na meg azért kevés az, aki valóban ribit vesz feleségül. Ezekkel azért is jó nekik, mert nem jár semmilyen felelősséggel.
Honnan veszed hogy buta ribi?
Olyan mintha ezzel vigasztalnád magadat hogy nem te hanem ő kellettél neki.
Amúgy én jól nézek ki, vN agyam, 18 éves korom óta egyedül tartom el magam. Sose volt gondom a párkereséssel és elég sokan kiküzdötték azt hogy megfogjanak.
Az egyik exem legjobb barátnője szerelmes volt belé mikor elkezdett velem lenni minden buta ribinek lehordott. Kicsit rá hasonlítasz...
Ha szép normális kedves vagy nem dobnak el a semmiért ha igen nem azért vannak veled mert milyen jó a belsőd hanem csak hogy basszansk magyarul te is egy buta ribi vagy a szemében.
"Nem kinézetre mondom a ribit csak egyszerűen buta, és hülye a személyisége."
Miért buta, miért hülye a személyisége? Miért ribizli?
Lefekszik foglalt fiúkkal? Vagy sok partnere volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!