Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm más lányokkal csókolózott, mit tegyek?
Na hát akkor egy napja a barátnőm csajos buliba ment egy kocsmába. Majd ma elmesélte, hogy a két baránőjével szájra pusziltak, kérte, hogy ne legyek mérges. Nem is vagyok, de nem tudom, hogy kellene-e.
Kérlek segítsetek, ti hogyan reagálnátok? Vagy történt már ilyen valakivel? Megcsalás ez? (Én f21 ő l23)
Mindenkinek más a határ. Ezt jó előre lefixálni komoly kapcsolatnál.
Nekem párom biztos teljes kiakadna, nem tudná, hogy mit reagáljon , ahogy te sem. Mondjuk én soha nem puszilkóznék más lányokkal.
Valami játék volt vagy fogadás? Vagy túl sokat ittak? Biszex?
Mindenképp beszéljétek át őszintén. Ha a beszélgetés után is napokig zavar, akkor igen, neked ez megcsalás volt. Ha nem és minden rossz szájíz nélkül tovább tudsz lendülni rajta, akkor nem megcsalás.
21/ 23 - ez mitől tini kategória?
Egyébként ez tuti kamu kérdés, amit egy pattanásos kamaszgyerek írt ki a masztis fantáziái alapján.
Gyonyoruek a valaszok.
Egyebkent pont ugyanugy reagalj ra, mintha egy ferfi baratjanak a szajara adott volna puszit. Attll, mert azonos nemuek meg ugyanannyit er a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!