Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? . NON FONTOS.
hogy vagytok 2. unoka tesók
letudnád vezetni??
Apukámnak az unokatestvérének a fia!...A dédik közösek!
18/L és 21/F
Az lóf....
A szüleitek nem normálisak ez lenne az én szerény véleményem.
Szerintem, várjatok, amíg megálltok a saját lábatokon, addig titokban.
fiatalok vagytok és még változhat a felfogásotok...
lehet, hogy a szüleitek csak egy kellemetlen utóhatástól szeretnének megkímélni titeket.
Amondó volnék, hogy az idő mindent megold.
Mivel mindketten nagykorúak vagytok nem szólhatnak bele hova mentek bulizni vagy találkozni.
A hátrány, hogy egymásnál nem találkozhattok, és esetleg a családotok között elmérgesedhet a viszony, ha egyik sem akar a másikhoz menni emiatt.
Legyetek tapintatosak és ne enyelegjetek előttük ha egyszer nem bírják megemészteni a dolgot.
Számítsatok rá, hogy szóba kerül a szülői zsarolás kiváló eszköze: "Amíg az én házam... amíg az én kenyerem..."
Ha netán kibírtok ezzel a csak máshol találkozhattok, és a család előtt nincs nyalifali módszerrel annyi időt, míg megemésztik a dolgot, szerintem nyert ügyetek van. A biztonság kedvéért azonban online orvosi fórumon részletezzétek ki ezt a vérfertőzés dolgot, hogy egy szakember véleménnyel okosabban dörgölhessétek az orruk alá a kifogásolt kapcsolat miértjét.
ui: az időt azért kellene kivárni ha mégsem jön össze a dolog elég kellemetlenül néznétek egymás és a családotok szemébe. 20 és 24 évesen már tán nem szólnának bele a párkapcsolatotokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!