Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátomnál mi lehet ez a pálfordulás?
decemberben szakitottam vele, mert valaki felidegesítette és elkezdett kiabálni velem ez nekem azonnali szakítóok volt. Meg tavaly depressziós is volt mert nem talált munkát nem volt pénze és hanyagolt, meg sokat panaszkodott nem volt benne semmi motiváció.
Aztán mióta szakítottam vele meg majdnem mindennap ír, keres, mi van velem, leírja vele mi van, milyen új dolgokba, hobbikba kezdett bele mióta talált munkát és újra van pénze. Nekem ez már kicsit sok is kezd lenni, mondtam neki nekem most időre van szükségem hogy elfelejtsem ezt a sok rosszat ha esetleg adok is neki mégegy esélyt arra nekem kell legalább fél év. Miért nem érti meg? Meg miért nem akkor adott bele ennyit mikor még együtt voltunk?
kapar nálunk pasiknál ez jellemző de ez a vonat már el ment.
szerintem mind a ketten lépjek tovább jobb lesz úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!