Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem szerint túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szerint túl sokat költök magamra és kicsit visszább kéne vennem. Ti mennyit költötök magatokra havi szinten?

Figyelt kérdés

Bevallom, nincs túl sok baratnőm, akivel ezt meg tudnám beszélni, aki van, ő havi szinten is a többszörösét költi mint én.

3 gyerek van és mi ketten felnőttek. A férjem dolgozik, én tartósan gyesen vagyok.

Kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit költ csak magára. Én havi 25 körül költök. Ez tényleg kirívóan sok lenne?

2024. márc. 3. 10:17
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem dolgozol, ha már ilyen nagyok a gyerekek?
2024. márc. 3. 13:08
 22/44 A kérdező kommentje:

Próbaltam dolgozni, de napi 3 órában senki nem alaklmaz, nekem pedig nincs annál több gyerekmentes időm. A szünetekben pedig nem is tudok egyáltalán dolgozni, mert rajtam kívül nincs aki felügyeljen rájuk.

Sajnos ilyen feltételek mellett a kutyának sem kellek.

2024. márc. 3. 14:14
 23/44 anonim ***** válasza:
28%
#20-as kérdése jogos.Miért is nem keres többet a férjed, vállal 2 munkát? Valamit valamiért.
2024. márc. 3. 14:30
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy 3 óra? Nincs napközi? Délutános műszak?
2024. márc. 3. 14:43
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Mi is így vagyunk, hogy nincs nagyszülő aki tudna segíteni.

Egyenlőre tanfolyamra járok hogy itthonról tudjak majd dolgozni. Ráadásul állandóan beteg a lányom, 2 munkahelyről már elküldtek a betegállomány miatt.

Még jó hogy csak egyet vállaltam, kettő vagy három gyerek gondolom felváltva lennének betegek.

2024. márc. 3. 17:44
 26/44 anonim ***** válasza:
33%
Iskolaban kéne dolgoznod, mert pont akkor lenne szünet, mint a gyerekeknek. Szerintem majdnem mindenki megoldja a gyerekek mellett a munkát, és ők már nem kicsik. De ha nem dolgozol, ennetek meg kell, akkor ez az ára, hogy nem költhetsz magadra. Meredek lenne, hogy még a férjed vállaljon másodállást. Nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy az egyik fél teljesen ki van zsigerelve. Ezt nem neked írom, hanem a 20-as válaszolónak.
2024. márc. 3. 18:25
 27/44 anonim ***** válasza:
85%
Igen amúgy van napközi, este 5ig, 6ig. Általában reggeli ügyelet is van alsó tagozatban. Nyáron pedig napközis tábor. Igazából nem nagyon van ezt mire fogni már ennyi idős gyerekeknél.
2024. márc. 3. 18:27
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön ki a három óra?

A férjed vállalja vagy reggel vagy délután a gyerekek szállítását, és napközivel együtt a napod legnagyobb része szabad. Osszátok el a házimunkát, ha esetleg azért nincs időd, mert egyedül csinálsz mindent. Neked ez nagyon nem éri meg így.

2024. márc. 3. 18:47
 29/44 A kérdező kommentje:

A kisebbek még ovisok. 9-re viszem őket reggel. Délután az a baj, hogy egyikük sem eszik bent, aludni sem szoktak már délután, a túl sok feszültségtől kiborulnak, így legkésőbb 12-kor el kell hoznom őket. Most integrálóba járnak, mert szegregáltban nincs hely. A suli már szegregált lesz, ott lehet, hogy majd maradhatnak tovább.

A nekik való táborok horror árasak, 60-80E egy hét, ezt nem tudjuk kifizetni. Normál tábor szóba sem jöhet, mert nem veszik be őket.

2024. márc. 3. 18:54
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Sérültek?
2024. márc. 3. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!