Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem szerint túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szerint túl sokat költök magamra és kicsit visszább kéne vennem. Ti mennyit költötök magatokra havi szinten?

Figyelt kérdés

Bevallom, nincs túl sok baratnőm, akivel ezt meg tudnám beszélni, aki van, ő havi szinten is a többszörösét költi mint én.

3 gyerek van és mi ketten felnőttek. A férjem dolgozik, én tartósan gyesen vagyok.

Kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit költ csak magára. Én havi 25 körül költök. Ez tényleg kirívóan sok lenne?

2024. márc. 3. 10:17
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
71%

Alapvetően nem lenne sok. Fodrász körmös alapból elvihet 15-öt. ez viszont úgymond alap manapság, és valahol kell is.

a gyerekek az iskoláztatás...

Mi 2-en felnőttek megeszünk 70-80-at egy hónapban. A rezsink családi háznál 130. Szóval ami elvész az csak 200 legalább.

igazából nem sok....

2024. márc. 3. 10:34
 12/44 anonim ***** válasza:
92%

Valóban nem gazdálkodtok túl sokból, de ettől még a havi ~25ezer nem sok egyáltalán. Kb a havi betét/tampon, tisztálkodási szerek, esetleg egy hajvágás és már ennyi is volt, ez nem luxus. Ilyesmi, hogy új ruha, cipő, az szerintem ennyibe bele se fér.

Én nem tudom, mennyit költök magamra, mert mi számít annak? Amikor a bevásárláskor bedobok egy doboz joghurtot a kosárba, mert megkívántam, és nagy eséllyel úgyis csak én eszem meg, az magamra költés? Ha előfizetek egy szolgáltatóra, ahol csak én nézek valami sorozatot, az is? Hiába, hogy potenciálisan a gyerekek is ehetnek a joghurtomból és nézhetnek valamit az adott szolgáltatónál? Ha úgy rendelek ebédet mindenkinek, hogy én találtam ki, hogy ma nincs kedvem főzni, akkor az is magamra ment? Szóval nehéz megmondanom, de 25 ezernél azért többet. Szerintem ilyen 50-70 körül (beleszámolva ezeket a kérdéses költéseket is), ha ruhát/cipőt veszek adott hónapban, akkor többet.

2024. márc. 3. 10:35
 13/44 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem, mit tartalmaz ez a 25ezer? Mert ruhát, kaját, rád eső vízfogyasztást gondolom nem. Az sem mindegy, mennyit keres a férjed.
2024. márc. 3. 10:38
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nagyon sokan élnek 2-en 500.000 Ft-ból.

3 gyerekkel viszont nem tűnik soknak.

Nyilván meg lehet élni mert sok családot ismerek akiknél szintén van 2-3 gyerek, csakhát szűkösebben.

2024. márc. 3. 10:39
 15/44 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem arànyaiban sok. Én úgy költök havonta magamra 30.000 Ft-ot (csak kedvtelésből költekezés, szóval meglennék nélküle, hogy nettó 400-at keresek, párom nettó 450-et. De havi 500 nettóból a 25.000 Ft sok, ha 3 gyerek van.

25N

2024. márc. 3. 10:43
 16/44 A kérdező kommentje:

Nem ellenőrizget, meg nem is beszólas volt részéről (bár rosszul esett), csak 2-3 havonta leülünk átnézni, hogy hogyan is állunk.

Nem minden hónapban költök ennyit, de mivel vezetem a kiadasainkat, havi szinten nagyjából ennyire jött ki. Ami fix, az a női termékek (10E) és a gyógyszerek (6E), a többi nem minden hónapban van, csak amikor kell, ez a cipő, extra gyógyszer (fájdalomcsillapitó, 3 havonta vitamin, ha beteg vagyok akkor azok...), évi kétszer gyógypedikűr. Körmöshöz, fodrászhoz, kozmetikushoz nem járok.

Most ez a téli szezon nagyon megdobta a kiadásaimat, mert 2* volt tüdőgyulladásom és ott alkalmankent 50 körül voltak a gyógyszereim.

2024. márc. 3. 10:53
 17/44 anonim ***** válasza:
94%
Nem sok, csak sajnos ti nagyon csórók vagytok.Ehhez képest rengeteg.
2024. márc. 3. 10:58
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok. Így már értem. Azért tampont meg gyógyszert kell venni, tahóság, ha ezt szóvá teszi. Főleg, hogy még se fodrász, se körmös. Ez így nem sok. Még jó, hogy a kaját nem adagolja ki neked.
2024. márc. 3. 11:22
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok, ha ilyesmiket beleszámolsz. Női termékek meg gyógyszer? Az eszem megáll.

Számomra a magamra költés ezeket takarja: könyv, körmös. Nem az alapvető szükséges dolgok, mint a gyógyszer, tampon, vagy normális mértékig ruha.

2024. márc. 3. 11:54
 20/44 anonim ***** válasza:
83%
A FFI adómentesen keres ennyit? Nagyon kevés
2024. márc. 3. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!