Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom két éve és az normális hogy berágtam ma is nem kicsit a 8 évvel ezelőtti "csajára"? Normális ez amit csinálok?
Figyelt kérdés
Van barátom két éve és az normális hogy berágtam ma is nem kicsit a 8 évvel ezelőtti "csajára"? azért raktam idézőjelbe mert csak lefeküdtek egymással kb 4 vagy ötször ha találkoztak... ma koripályán voltam a barátommal és ott volt az a nő is. Teljesen azon a szinten voltam hogy megfolytom :@ pedig igaz csak köszöntek egymásnak de egyszerűen majd beleőrültem. nem értem miért :S2009. jan. 4. 17:31
1/9 anonim válasza:
féltékeny vagy. néha engem is kínoznak ilyen dolgok ...
2/9 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy az vagyok de nagyon berágtam rá és a barátomat is szekáltam evvel nagyon... önbizalmam sincs és ez is betesz nekem egy kicsit :S na jó sokat! :S
2009. jan. 4. 17:37
3/9 anonim válasza:
"El kell felejtened a múltat, hogy lehessen jövőd..."
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. jan. 4. 18:20
5/9 anonim válasza:
tedd magadévá a barátod minél többször, és legyetek minél többet együtt :-)
6/9 anonim válasza:
neked nem voltak ilyen kalandaid? :-)
7/9 anonim válasza:
Na akkor nem csak az én barátnőm szeretné, ha a találkozásunk előtti életem nem is létezett volna :$
Ilyenkor próbálj nem a korábbi dolgokra gondolni, hanem csak a barátodra, és hogy már mennyi ideje milyen jó vele, és csak vele, ő pedig csak Veled. Mert a kiborulások egyikőtöknek sem jók. Inkább öleld meg, és vidd valami semleges helyre;)
8/9 anonim válasza:
Szia!volt barátod ez a fiú elött?mert ha igen gondolj bele abba ha veled csinálná a srác!Figyeld meg a féltékenységeddel bele kergeted a megcsalásba vagy szakitásba szerintem szereted annyira ezt a fiut hogy békén hagyd a multját vagy keress egy papot annak nem volt elötted barátnöje!csak okossan csináld és meglátod minden jobb lessz!
9/9 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok egy volt barátnővel. A csaj össze vissza dicsér engem hogy milyen szép vagyok és a barátom büszke lehet rám, a hátam mögött meg írogat neki hogy kezdjék újra mert jobban járna vele. Szívem szerint én is megtépném, de nem járatom le magam. Szerencsére a barátom utálja a csajt. De ha tényleg 8 éve történt és a barátod nem is keresi ennek a nőnek a társaságát akkor nem kell vele foglalkozni. A múltjáról nem tehet. Köszönni meg illik. Szerintem azért lehet ez mert nagyon szereted őt. Nem kell foglalkozni a csajjal. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!