Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös kasszán vagyunk a férjemmel, de hazudik a pénzügyekben. Mi erre a megoldás?
Az nem közös kassza hogy neked nincs pénzed és az övéhez nem férsz hozzá. Ezt komolyan közösnek hiszi valaki? Ez mióta közös? Amúgy a te GYEDed meg a családi pótlék hol van? Az is a "közösben"?
Remélem csak a szokásos trollkodás...
Hasonló helyzetből költöztem el anno a 1,5 éves gyerekkel az apjától. Elvileg közös kassza volt, magyarul közösen fizetünk mindent. Csak neki nem volt számlája, kp-t meg nem hozott haza. Az aznapi bevásárlásra szűken egy bankót kitett a konyhába reggel, mielőtt elment dolgozni.
Én a gyed-emből fizettem a hitelt, a csekkek gyűltek, a nagyobb bevásárlásokat, pelenkát, ilyesmit, szintén a rokonoktól a gyerekre kapott pénzekből:(( meg a hitelkártyámból. Mikor kimererült a 600 ezer forintos hitelkeretem és már a fülbevalóm, láncom, diplomaosztóra kapott Zsolnay készlet is a zaciban volt, láttam, hogy csak süllyedek el, ő meg minden alkalommal csak széttárja a kezét, hogy hát nem úgy jött össze...
Elköltöztem a gyerekkel anyámhoz, gyerek bölcsibe, én vissza dolgozni.
Amint tudtam visszafizettem a hitelkártya tartozást, ház elad, hitel kifizet, maradékból lakás. És nyugi.
Azt hiszem, még pont időben léptem, hogy nem tett tönkre teljesen.
Én nem vállaltam volt férjemmel gyereket pont ilyenek miatt.
Minden pénzt magára költött szinte, nem nagyon fogta föl, hogy elsőbbséget élvez a számlák fizetése. Kölcsönkeregetett a saját családjától is. Hiába keresett jól, minden pénz elment. Nem lehetett vele tervezni. Még en is vegetáltam mellette, nemhogy, ha gyerek lett volna. Rengetegszer hálát adok az égnek, mióta saját lábamra tudtam állni és külön lehetek tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!