Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közös kasszán vagyunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös kasszán vagyunk a férjemmel, de hazudik a pénzügyekben. Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés
Nekem saját keresetem jelenleg nincs, a 3 hónapos kisbabánkkal vagyok itthon. A gyereknek mindent én veszek a megtakarított pénzemből, amiből már alig van, meg abból a pénzből amit látogatóktól kaptunk. Nem veszek magamnak semmit, a háztartásra megy el nagy része és üzemanyagra. A férjem pedig kölcsönkéreget és ma derült ki, hogy a fizetése egy részét is letagadja. Nem iszik, nem dohányzik, nem nőkre költi, de nekem az esik a legrosszabbul, hogy nem is a gyerekre. Egyszerűen idegesítő, és elárulva érzem magam. Én reagálom túl? Mi a teendő ilyenkor? Külön kassza ugye akkor lenne csak opció, ha legalább dolgozni tudnék, de így…
2024. febr. 29. 19:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Természetesen számon kértem, de nem válaszol, hanem kikerüli a válaszokat azzal, hogy engem hibáztat, hogy elrontottam a napját, meg hogy nem elitta, meg mindenféle butaságokkal, de akkor se válaszol, inkább otthagy és egy fél napig nem beszélünk.
2024. febr. 29. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az nem közös kassza hogy neked nincs pénzed és az övéhez nem férsz hozzá. Ezt komolyan közösnek hiszi valaki? Ez mióta közös? Amúgy a te GYEDed meg a családi pótlék hol van? Az is a "közösben"?

Remélem csak a szokásos trollkodás...

2024. febr. 29. 21:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem magyarországon élünk, nem tudom ott hogy van, itt egyszer fizettek szülésszabadságot, mondjuk az nagy összeg volt. Gyerek születése előtt felújítottunk hitelből, és annak egy részéből visszafizettük, meg megvettünk mindent a babának.
2024. febr. 29. 21:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig még jópár évig sok költség lesz a gyerekkel, ráadásul az adakozó látogatók pár hónap után már elfogynak. Szerintem az a legnagyobb gond, ahogy a problémára reagál.
2024. febr. 29. 21:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetből költöztem el anno a 1,5 éves gyerekkel az apjától. Elvileg közös kassza volt, magyarul közösen fizetünk mindent. Csak neki nem volt számlája, kp-t meg nem hozott haza. Az aznapi bevásárlásra szűken egy bankót kitett a konyhába reggel, mielőtt elment dolgozni.

Én a gyed-emből fizettem a hitelt, a csekkek gyűltek, a nagyobb bevásárlásokat, pelenkát, ilyesmit, szintén a rokonoktól a gyerekre kapott pénzekből:(( meg a hitelkártyámból. Mikor kimererült a 600 ezer forintos hitelkeretem és már a fülbevalóm, láncom, diplomaosztóra kapott Zsolnay készlet is a zaciban volt, láttam, hogy csak süllyedek el, ő meg minden alkalommal csak széttárja a kezét, hogy hát nem úgy jött össze...

Elköltöztem a gyerekkel anyámhoz, gyerek bölcsibe, én vissza dolgozni.

Amint tudtam visszafizettem a hitelkártya tartozást, ház elad, hitel kifizet, maradékból lakás. És nyugi.

Azt hiszem, még pont időben léptem, hogy nem tett tönkre teljesen.

2024. márc. 1. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem vállaltam volt férjemmel gyereket pont ilyenek miatt.

Minden pénzt magára költött szinte, nem nagyon fogta föl, hogy elsőbbséget élvez a számlák fizetése. Kölcsönkeregetett a saját családjától is. Hiába keresett jól, minden pénz elment. Nem lehetett vele tervezni. Még en is vegetáltam mellette, nemhogy, ha gyerek lett volna. Rengetegszer hálát adok az égnek, mióta saját lábamra tudtam állni és külön lehetek tőle!

2024. márc. 5. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!