Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek a férje/párja nem akar szexelni? Hogy bírjátok?
Apás szülés volt? Ha igen, akkor hogy viselte?
AZ egyik legjobb haverom attól készült ki, hogy bement szülni a feleségével és nála szakadt el a cérna. Kértek segítséget, próbálták rendbe hozni a dolgot, de sajnos nem sikerült. Mint sok minden másra erre is fel kell készülni, hogy nem olyan mint a filmekben és lehet belőle trauma.
Személyes tapasztalatom is leírnám, 29 éves koromban 9 hónap párkapcsolat után volt egy komoly motorbalesetem, 6 hónapig nem tudtam kikelni az ágyból, nem kívánom senkinek. A baleset másnapján beszéltem a párommal és mondtam neki, hogy nem jó a helyzet és nyugodtam tovább léphet mert nem egy rokkant férfibe szeretett bele...szerencsére kitartott mellettem. A baleset után kb 2,5-3 évvel próbáltunk újra szexelni, volt ami működött, de nagyon rövid ideig. kb 5 év telt el addig mire úgy meg tudtam d..ni mint a balesetünk előtt. Többször beszéltünk erről és mondtam neki, hogy ha akar alkalmi partnert én támogatom, mert nem tudom megadni számára azt amire szüksége lenne.
21# nem tudom belőle erőszakkal kikényszeríteni, mi az igazi ok. beszéltünk már róla annyiszor, hogy én is unom a témát. végülis mindegy is, hogy mit mond, a lényeg hogy szex szinte nincs, az ok több mint nyilvánvaló. és nem írták páran, hogy milyen így, konkrétan csak a kettesnek hasonló a helyzete, mindenki más tanácsolni szeretne, amit bár köszönök, de itt nem nagyon van mit tanácsolni.
22# ezt tőlem kérdezed vagy a kettestől? nálunk a gyerekek után még egy ideig viszonylag rendben voltak a dolgok, nem a szüléssel volt a gond (amiben egyébként nem vett részt). de a 2#-nél tényleg lehet ez a gond.
Mitől lesz vége szerinted? Mindig ugyanattól, az egyik fél már nem kívánja a másikat.
A részletek tökmindegyek, nem kell kutatni, erőltetni, javítgatni, foltozgatni. Élj vele, vagy mással, ugyanott köttök ki, nullához közelít előbb utóbb a vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!