Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek a férje/párja nem akar szexelni? Hogy bírjátok?
[Girl, miért mekcsenyt használsz? :)]
Hát ha ilyen a helyzet akkor döntsd el, hogy válsz vagy se.
Ezek után én úgy gondolom, hogy falra hányt borsó az igyekezet sajnos.
#2 vagyok
Már feldobtam neki az ötletet de kiakadt hogy nem akar erről egy idegen emberrel beszélni neki kellemetlen.
Próbàltam én is "ráerőltetni magam" de a vége az lett hogy nem volt előjáték majd 1 óra után abbahagytuk mert nem tudott elmenni.
Szóval inkább nem...
Eszköztelen vagyok.
Már felkészültem hogy egyedül maradunk a kisfiammal. Édesanyamnak is jeleztem hogy ha nem fog változni szeretnék egy kis segítséget kérni ha bölcsibe szoktatom és beteg lesz néha vállalja a kicsit hogy ne legyen az hogy 4 hétből 2t otthon vagyok. Szerencsére tudná vállalni.
De nagyon félek tőle.
Félek hogy sérül a kisfiam. Tudom hogy nagyon szereti az apját már most. És tudom hogy nem csak női példa kéne neki.
Félek hogy egyedül leszek. Szeretem magam de már annyira megszoktam hogy van kit hazavárni ha gond van van kinek kiönteni a lelkem.
Tudom hogy kaphatnék mást mert rengetegen próbálkoznak de az tuti hogy nem mostanába leszek/leszünk felkeszülve rá a kisfiammal.
Az anyagiaktól nem félek. Csodas szüleim voltak/vannak. Kiskoromtól fogva lehetőségük volt alapozni jövőm ezért mikor elköltöztem tőlük "saját" lakásba tudtam. Szerencsére jó vagyok a szakmámban így kirúgástól se félek.
Csak baromi ijesztő az egész. De tudom hogy megtudom csinálni, elég akaratos és kitartó vagyok hozzá.
Tudom nem is szeretném eltemetni magam. Sőt igazából egy nőnek se kéne. Erősebbek vagyunk sokszor mint gondolnánk. Rengeteg keteslet van egyedülálló anyákra kortól függetlenül.
18# és ködösítéssel kínozni, kifogásokkal időt húzni nem nehéz? Mi az hogy nehéz? Állítólag erősebb nem, a gyakorlatban meg egy ovisban több a mersz, mert ő legalább őszinte.
Amúgy már nem nagyon van mit beismerni, teljesen egyertelmű a helyzet. A kérdésem a hasonló sorsú nőkhöz szólt (úgy tűnik nem vagyunk sokan) mert megnyugtató már csak az is ha nem vagy egyedül azzal a szarsággal ami épp gyötör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!