Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a jelenségről? A többi lent!
- Ne általánosítsál nem minden nő pénzéhes, de nehogy már kevesebbet keressen a pasi mint én.
VS
- Még jó, hogy nem szülök olyannak akinek nincs lakása, autója és pénze. Ki fog eltartani a terhesség, gyes és gyed alatt???
Szerintetek a nőkben miért van ez a kettősség, hogy fel vannak háborodva, ha pénzéhesnek és érdeknek nevezed jogosan, és jön a védekezés, hogy ez általánosítás, incel vagy.
Majd aztán elő bújuk a persze, hogy számít a pénz és persze, hogy nem állok össze csóró pasival és nem szülök neki gyereket.
Ugyanakkor jön az újabb ellentmondás, hogy a nők csak érzelmi alapon képesek szexelni és együtt lenni valakivel, miközben tele van az ország hivatásos, fél hivatásos prostikkal és kitartott nőkkel meg érdek nőkkel.
Mi a véleményed erről a felfogásról?
Elsősorban hímneműek válaszát várom!!
Van nőd de se itthon se kint nem találtál normálisat. Magyarul nem normális a menyasszonyod?
Miért bőgsz a magyar nők miatt ha van barátnőd?
101#
Te miért nem a kérdésre válaszolsz?
Miért tereled el a szót rám?
Miért gondoljàk a magyar nők magukról,hogy tökéletesek?
Miért mondják azt, hogy az normális, hogy agresszíven követelőnek???
Mikor vállalják már fel azt nyiltan, hogy pénzéhesek és ettől tesznek függővé mindent még azt is, hogy szerelmesek e vagy sem??
Akkor foglaljuk ossze.
Egy ferfi akinek 300.000ft alatt van a fizetese, hitele van, gondjai vannak az fogja be a pofajat mert o egy nulla ember. Ismerkedni es csaladot alapitani ne akarjon es olyan norol meg ne is almodjon aki tetszik neki tetszik, mert hogy kepzeli, hogy szinten felul valaszt.
Itt van egy no aki jol keres es o mindig ir az ilyen jellegu kerdesek ala, hogy o eltartja magat o 600.000ft keres es penzugyi teruleten dolgozik es o egyedul vett maganak egy lakast es az egyeduli segitsege az volt, hogy az egyetemi evei alatt otthon lakhatott es nem kellett haza adnia penzt.
Minden no ilyen helyzetben van? Nem!!!!
A nok tobbsege ennyit keres ma Magyarorszagon? Nem!!!!!
Minden no okos? Nem!!!!
Azok a nok akiknek atlagos vagy atlag alatti fizetese van gyakran a szintjuk feletti pasira varnak? Igen!!!!!
Sok no puncival es cicivel akarja elerni, hogy penzes pasija legyen?? Igen!!!
Sok ilyen no van?? Igen mivel keves no keres jol.
Kijelenthetjuk, hogy az anyagi forrasokat es a munkahelzyi poziciokat tekintve nagyon sok no szint felett keres tarsat a csaladalapitashoz??? Igen!!!!!
Sok no azert helyezi magat magas szintre mert a nagymamatol apukatol orokolt egy lakast amiert semmit nem kellett tennie? Igen!!!!
Sok no azert helyezi magat magas szintre mert gyakorlatilag csak a kulsejevel foglalkozik es cserebe ezert Jokepu, izmos, vicces, turelmes, elnezo, gazdag ferfit szeretne? Igen!!!!!!!
Forditott esteben a nok ledegradaljak es lenezik a ferfiakat?? Igeeen!!!!!
Ez igy igazsagos??? Neeeeeem!!!!!!
A noket ez erdekli??? Neeeem!!!!!
Miert? Mert onzoek es csak egy dolog vezerli oket, hogy ok jol jarjanak es jo helyre tegyek a segguket ahol biztonsagban vannak, de tul sok erofeszitest ne kelljen bele tenni es feleloseget se kelljen vallalni mert azt a nok nem szeretik. Olyankor ki szoktak borulni es sirni."
105#
Azért mert nem akarom, hogy az ilyen élősködő, csaló, belsőleg rohadt nők megússzák a bűneiket.
Tudod olyan ez mikor èszre veszed, hogy valaki rendszeresen kifosztja az idős àrtatlan embereket ùgy, hogy àt veri őket.
Egy idő utàn csak megszólal a lelkiismereted és vagy jelented vagy próbálod megakadályozni.
Kivéve, ha nem vagy annyira önző, hogy azt mond " nekem jó, engem nem raboltak ki, nem érdekel a másik"
Biztos vagyok benne, hogy mélyen legbelül a nők is tudják, hogy nem helyes amit csinálnak, de mivel túl akarnak élni ezért elnyomják ezt magukban és szóban ezt soha nem vallanák be és ezért megy a végsőkig tagadás.
Csak nehogy kiderüljön mert akkor megszólnak. Inkább ùgy forgatom a dolgokat ahogy nekem jó és azt hozom ki, hogy szegény nő..
Na ez a totalis önzés.
107#
Mi a bizonyíték arra, hogy nagy,százalékban a nők nem ilyenek?
Te ismerkedsz nőkkel napi szinten és teszteled őket, hogy pénzéhesek vagy nem??
Te csak azt tudod, hogy te és pár barátnőd nem ilyenek vagytok ennek ellenére azt állítod tényként, hogy a nők nagy százaléka nem ilyen. Elküldtem a linket ahol a tévében mondják el, hogy egyre több nő csatlakozik a könnyű pénz miatt.
Ott a napiszar.com ahol nspi szintén teszik fel azokat a nőket akik tagadják, hogy ők prostik lennének. Vannak olyanok akik nem hivatásosak egy csomó lebukás van. Plusz ott van az a rengeteg nő aki csak olyan pasival hajlandó össze jönni akinek van pénze.
De elismerni a nő ezt nem akarja. Miért tagadtok?
Az előnyöket akarjátok, de felválalni, hogy érdek emberek vagytok azt nem..
Te ugyan úgy megbélyegzed a nőket. Azért mert te és 3 másik barátnőd nem ilyen az neked azt jelenti, hogy,a nők 90% nem ilyen.
Rengeteg ilyen nő van!!! Te nem ismerkedsz nőkkel férfiként!!!
"Nem fogok elgondolkozni magamon, mert rám abszolút nem igaz, amit irtal. Az meg, aki ilyen, mint ahogy leírtad, az végképp nem gondolkozik el magan. "
Jól mondod és tudod, hogy miért van ez??? Mert a nők nagy százalékának nincsen belsőleg önkritikája. Soha nem hallom egy nőtől sem, hogy igen hibáztam elismerem.
Áruld már el, hogy miért van ez?
Egy biztos nem azért mert a nők tökéletesek.
Szerintem több not ismerek, mint te. Nem ismerkedem velük partnerként, de emberként igen. Te azt látod, amit látni akarsz, de ez nem a valóság. Szerinted hogy lehet rengeteg szegény embernek párja/családja? Akar nézz csak meg egy putrit. Ott is a pénzre megy a nő szerinted? Nem mindneki milliomos, az átlag ember nem keres jól sem, mégis rengeteg embernek van párja. A párom barátai (férfiak) sem panaszkodnak róla, hogy a nők anyagiasak lennének, vannak évek óta szingli barátai és házas haverjai is.
Ha valaki a pénzre megy, azt rázd le és ennyi. De miért kell ezt cifrazni?
Most ennyi erővel én is elkezdhetnem a seggemet verni a földhoz, hogy hány not bsznak át férfiak hitegetessel, miközben csalják őket orrba szájba, de egyrészt ez nem az én dolgom, másrészt meg nem tudok ellene tenni.
De senki nem mondott ilyet, hogy a nők tökéletesek, ember 🤣
Én be ismerem, ha hibázom, a párom a megmondhatoja. Ugyanakkor nem fogok elnézést kérni egy olyan jelenség miatt, amit te tapasztalsz és ami nem általános :D
Egyébként sokkal több not ismerek, aki önismerettel foglalkozik, mint férfit, de ha nem hiszel nekem, nézz nyugodtan adatokat arról, hogy pszichológia szakon mennyivel több no tanul, mint férfi, vagy mennyivel több no megy pszichologushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!