Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nők valójában mire vágynak, és miért őket vonzom be?
Nem arról van szó, hogy nem tudják, mit akarnak. Olyan kell nekik, akiben van belőled is, meg a másik fajtából is. Kedves, cuki fiú, aki mindig csak alkalmazkodik, nem kell, nem egy háziállattal akarnak együtt élni. Kell az, hogy oda legyen csapva az asztalra és érezzék a tesztoszteront néha. De a másik véglet sem kell, ahol csak az utóbbit érzik és nem bánnak velük gyengéden, figyelmesen.
Én egy magadfajtával élek és nem érzem magam teljesen boldognak. Azért, mert olyasmit érzek, mintha apai gyengédséggel gondoskodna rólam a másik. Babusgat, mintha kicsi lennék és nem tudnék magamra vigyázni. Nem mindig érzem magam nőnek mellette. Viszont a másik típusú férfiakkal, hiába látom sokszor én is őket erőteljesnek, talpraesettnek, nem bírnék együtt élni, a Neandervölgy nem nekem való. Sarkítottam a válaszban, de szerintem érthető.
Nem sok valaszt el attol, hogy jo fogas legyel.
Maradj kedves, de huzz meg hatarokat. Ne dobj felre mindig mindent. De persze legyel azert figyelmes es nyugodtan csinalj komfortzonan kivuli dolgokat.
Nekem a mostani parommal ugyanez a felallas. Nala az adja meg a kapcsolatunk sojat, hogy - idezek - figyelmes vagyok, eloreengedem, kihuzom a szeket, raadom a kabatjat es beugrom a munkahelyerecm egy szal viraggal uzenni, hogy este otthon vacsoraval varom, de kozben meg “ugy megdugom, hogy nem tudja merre van arccal”.
Nalunk ez valt be. A hetkoznapokban nyugis, romantikus ulo buddha vagyok (bar barkacsolni azert tudok), de a haloban barmikor beleturok a hajaba es annal fogva huzom bele a farkamba hatulrol. Ja, pont ilyen egy uriember… :D
Az én párom is kedves, aranyos és figyelmes, ezeket nagyon imádom benne és szerintem nagyon kevés ferfiben vannak meg ezek a dolgok manapság.
Viszont, nagyon talpraesett és férfias is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!