Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok ha a párotok egy ellenkező nemű
"barátjánál" akarna aludni?
Figyelt kérdés
A barátnőmet (18) egy fiú barátja invitálta magához aludni... kb3-4 hónapja ismerhetik egymást, mi 2és fél hónapja járunk. Nem örülök a dolognak és van pár dolog ami miatt nekem kilóg a lóláb:
- most szakított ez a "jóbarát" egy 2 évig tartó kapcsolata volt
- mondta a barátnőmnek, hogy ne szóljon nekem róla, csak aludjon ott
-ha csak barátságot akar - akkor minek ottaludni anélkül is találkozhatnak dumálni h ottaludna akkor meg minek
Elvileg külön szobában aludnának, de én egyáltalán nem örülök ennek az egésznek. Ti mit tennétek, mit gondoltak? kort és nekem írjatok légyszi!
Nem vok pacsker, nem engedtem h ott aludjon, csak azt mondta h paranoid vagyok, hogy olyanokat képzelek, hogy fog bármi történni (ha nem holnap történne akkor később, nem vagyok hülye). Ezért vagyok kíváncsi mások véleményére is. A miért akarsz ottaludni kérdésre a barátnőm válasza az volt, hogy miért ne - ez kiverte a biztosítékot egy kissé. Holnap én alszom a barátnőmnél akkor még biztos beszélünk a dologról.
2010. okt. 25. 01:25
12/21 anonim válasza:
Ez sem rossz;)
2010. okt. 25. 01:30
13/21 anonim válasza:
Jól tetted.Akkor a gyerekkel kell elbeszélgetned.Nekem kellett néhány sráccal hasonló ügyben beszélnem.Elmentem érte,mondtam menjünk el kajálni.Beült a kocsiba,mentünk,aztán a pirosnál megálltam és mondtam neki,hogy nézd már mi van azzal a lámpával!Erre ő is odakoncentrált,és ekkor kapnak egy akkora könyököst fejre,hogy kettő el is ájult tőle.Mikor magához tér keze-lába remeg,véres és akkor el lehet neki mondani,hogy az én csajomat ne oltogassa senki sem.
2010. okt. 25. 01:37
14/21 anonim válasza:
elég érdekes a barátnődis hogy csak úgy más fiúnál akar aludni, nem jelent jót.. megne engedd neki tuti nem külön szobában fognak aludni de még nemis külön ágyban, ha én elhívnék egy lányt hozzám aludni nem azért hívom h másik szobában aludjon egyedül:D
2010. okt. 25. 02:05
15/21 anonim válasza:
Utolsó csinálta helyesen! Férfiak vagyunk, álljunk ki a becsületünkért. Ne b@szogassák már azt, ami a mienk. Se a szó szerinti, se az átvitt értelemben.
Az én barátnőmmel tervezne más ilyet, szerintem hasonlóan járnék el én is.
Kérdező: Én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy vajon milyen lehet annak a lánynak a lelkivilága, ha hajlandó lett volna egy másik pasinál aludni csak úgy. Ha az én barátnőmről derülne ki, hogy ott akar aludni valamelyik fiú barátjánál, én biztos dobnám. Pedig mi lassan négy éve vagyunk együtt, szóval nem egy futó kapcsolat.
A sráccal meg "elbeszélgetnék" erről a "ne szóljon róla" dologról.
2010. okt. 25. 02:08
16/21 anonim válasza:
En egy modern gondokodasu ember vagyok, nem vagyok feltekent tipus es ugy gondolom fontos a bizalom. De ez azert tulzas. Mi az indok? Es a srac miert nem akarja, hogy tudj rola? Egyertelmu mit szeretne a potyapunci vadasz! Te meg vedd meg a teruleted es tudasd a baratnoddel is, hogy nem vagy hulyegyerek akit hulyenek lehet nezni! Egyreszt az a leggazosabb, hogy errol csak Te nem tudsz itt mindenki letargyal mindent a hatadmogott... a baratnoddel meg beszeld meg a dolgokat magyarazd meg neki, hogy nem kellene a hatadmogott szervezkedni hisz ezzel oda a bizalom ha meg nem erti meg akkor dobd gyorsan mert kesobb ott alszik a fel varosnal a tudtod nelkul...
2010. okt. 25. 03:45
17/21 anonim válasza:
Amióta komoly kapcsolatom van, eszembe se jutna más pasiknál aludni, el nem tudom képzelni ezt a helyzetet. Komolytalan a barátnőd meg az egész kapcsolat. Amikor még nem volt meg a barátom én is gyakran ott aludtam bulik után a fiú haverjaimnál, tényleg csak alvás volt másnap meg másnaposan való TV-zés, hülyülés, de most hogy kapcsolatban vagyok, még egyszer hangsúlyozom, ilyet??? Épeszű fiú eleve nem is hívna át aludni magához, mikor tudja, hogy komoly barátom van. Még csak úgy feljárkálni sem nagyon szoktam pasihoz, úgy hogy kettesben vagyunk. Szerintem ti még nagyon éretlenek vagytok vagy a barátnőd néz totálisan hülyének.
2010. okt. 25. 07:30
18/21 anonim válasza:
Én nő vagyok, de fordított esetben én azt hiszem már most elgondolkodnék a kapcsolat jövőjét illetően. Azt még megérteném, ha másik városban van dolga és ott alszik egy régi ismerősénél (régi, azaz nem pár hónapos szerzemény), bár akkor is inkább fizessen valahol ki egy éjszakát. De hogy csak úgy egy idegen pasinál?:O Egyáltalán minek megy oda? És miért talizik kettesben egy idegen pasival amikor párja van? Én a helyedben sürgősen pattintanám ezt a hölgyeményt, aludjon csak a jó barátjánál de téged felejtsen el szépen, találsz ennél jobbat is.:)
2010. okt. 25. 17:15
19/21 anonim válasza:
De azt a f@szkalapot azért agyald meg!
2010. okt. 25. 17:33
20/21 anonim válasza:
Sracok, az eroszak nem megoldas... de a f.szkalapot en is megcsapnam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!