Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szolnal ha a parod neked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal ha a parod neked nem fizetne amivel tartozik de maganak vasarolna?

Figyelt kérdés

Van egy közös átuhitelünk ami az én nevemen van,egy telefon neki egy nekem és legutobb is megjott a szamla a reszletrol mutattam is neki de csak siri csend volt a valasz es erre rá par napra meg vett magának egy telefontokot ami majdnem ugyanannyiba kerul mint a részlet amit nekem kellene adnia...

Es azt meg el is felejtettem,hogy elofordult mar tobbszor is,hogy azt mondta nem tudja fizetni aztan ekozben egy telefonszolgaltatotol elhozott egy uj telefont szinten reszletre mivel "mar regota nezegette es milyen jó"

Amit en kihoztam neki hitelre meg ezek szerint nem is becsuli....es meg azt mondja en piszkalom mindig azzal,hogy nem fizet es nem lehet velem megbeszelni...mikor legutobb is mutattam nrki a szamlat annyit sem mondott,hogy "figyelj gizi ne haragudj de szarban vagyok anyagilag azon vagyok hogy kovetkezo honapban oda tudjam neked adni vagy vallalna egy kis plusz munkat vagy valamit ....

2024. febr. 24. 05:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm hitelt vett fel a pasijának, mert kirúgták és még nem talált másik munkát (nem is akart valószínűleg). Amikor elfogyott a pénz, a pasiban elmúlt a szerelem, úgy lépett le, mintha soha nem is lett volna ott. Az ismerős még évekig fizette a személyi kölcsönt ápolónői fizetésből.. Legközelebb gondolkozz el ezen a történeten, mikor pénzügyi hülyeséget csinálsz valaki más kedvéért.
2024. febr. 24. 07:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, hogy volt már ez a kérdés.

Én azt nem értem, hogy miért ragaszkodsz egy ilyen link unkorrekt emberhez? Az élet többi területén is ugyanilyen ócska ember, ilyen a jelleme. Most minek vett telefont, ha már volt neki? Akkor adja oda neked amit te fizetsz, aztán legalább el tudod adni, valamennyi visszajön. De úgy sem fogja, mert egy szemétláda.

Hagyd ott, ezt meg könyveld el tanulópénznek.

2024. febr. 24. 07:12
 13/18 anonim ***** válasza:
2024. febr. 24. 07:16
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező!

Hazudsz az embereknek is. Meg érdemlitek egymást!

2024. febr. 24. 07:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Bocsanat,valoban igazatok van
2024. febr. 24. 07:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyira életszerűtlenek ezek a gyakoris sztorik. Egyszerűen nem tudom elképzelni a szitut, hogy mutatom a páromnak a számlát ő pedig nem szólal meg. Mi a f..??? Mi az hogy nem szólal meg? Ott ül kussban órákig? A másik meg nézi ahogy kussol ahelyett hogy rászólna hogy ne játssza már el a fogyatékost, mondjon valamit.. pff...
2024. febr. 24. 09:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16: az még hagyján (amúgy nem), de ezek után új telóval jelenik meg a pasi, a kérdező meg még mindig nem dobja ki.. Na ez az igazán durva.
2024. febr. 24. 09:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha olyan dolgot venne, ami szükséges (pl. gyógyszer, szemüveg, NAV-tartozás, télikabát, ha ez egyetlen előző kiszakadt stb.) akkor nem vernyákolnék, hanem kivárnám egy ideig. De így, hogy telefontok... azért szólnék, hogy ez nem korrekt, hogy nekem nem fizeti ki a tartozást, de ilyen nem annyira szükséges dolgokra meg költ.
2024. febr. 28. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!