Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem lenne féltékeny rám?
Ha feltöltök magamról egy képet, amin ő nincs rajta, akkor azt mondja, hogy én másoknak akarok tetszelegni, más pasit keresek. A testvérem is szingli, ő is van úgy tölt fel magáról képet, és rá is azt mondja, hogy kelleti magát a férfiaknak. Egyébként ő szingli.
Azt mondja bármilyen szakot kitanulhatok (ezt fizetős tanfolyamon tenném meg), ezzel egyetértett, de azt mondta nehogy megbukjak rajta, mert akkor buktam a pénzt. Szerinte a jogsit sem tudnám letenni, mert nagyon nehéz vezetni, és én nem lennék képes rá, sok az őrült az utakon, balesetet szenvednék, meg csavarognék, és lehet pasiznék mellette így.
Egyszer volt úgy, hogy nem vettem fel időben a telefont mikor hívott, ilyenkor mondta, hogy mit csinálok, a fülemen ülök, hogy nem veszem fel egyből a telefont.
Barátom azt mondja, hogy ő egyáltalán nem féltékeny rám, semmilyen mértékben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!