Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha feltekeny vagyok minden lanyra a baratom korul?
Ismerosok szerint egy csinos, dekorativ lany vagyok. Baratom az elso nekem. Nem szokott dicsergetni, mondtam is ezt neki, aztmondta maskulonben nem lenne velem. Az interneten/korulotte sok a szep lany, en pedig mindig feltekeny leszek hogy ok jobbak nalam. Jelenleg betegsegbol gyogyulok ki, probalom magam osszeszedni, visszanoveszteni a derekig ero hajam ami most vallig er, valamint leadni a felszedett 5-6 kg-t.
Amikor regen nem volt semmi bajom akkor is feltekeny voltam, folyamat varom tole a megerositest.
Hogy ne legyek feltekeny?
22/L
Megölöd a kapcsolatot, az tuti. Viszont jó pont, hogy felismerted.
Szerintem beszélj erről a baratoddal, és azt is tudasd vele, h igenis szükséged van dícseretre, bókokra. Ha megkapod valamivel tuti jobb lesz. (Az, hogy nem dícsér meg, hát elég khhhhmmm. Udvariatlan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!