Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Retro Mike kérdése:
Joggal vagyok féltékeny?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élünk a barátnőmel(24L és én is 24).
Van neki 4 éve egy 30 éves férfi barátja akivel adminisztrátorok voltak egy Facebook oldalon.
Még sosem találkoztak, és ez a férfi most elhívta őtt egy moziba kettesben és a barátnőm meg elment vele.
2024. febr. 20. 19:55
3/15 anonim válasza:
Meséld el neki van egy tök jó film ami megtetszett neked, és egy lány barátodat elhívtad moziba, aztán lesd meg a reakcióját.
4/15 anonim válasza:
A távkapcsolat nem működik. Amúgy igen
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egyértelműen jogosan vagyok akkor kiakadva.
2024. febr. 20. 21:46
7/15 anonim válasza:
Jogosan.szerintem kuka.de ezt neked kell eldönteni nem nekünk
8/15 anonim válasza:
Én egy csomó pasi haverommal/barátommal szoktam kettesben programozni, és még egyikükkel se feküdtem le.
Hagyd szegényt élni, ha már te nem vagy ott, amikor társaságra vágyna!
9/15 anonim válasza:
Csak úgy fröcskölni fog a pin@nedve mozi után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!