Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi rosszat mondtam?
Beszélgettünk és annyit mondtam hogy felesleges új mobil 300 400e Ft-ért mert azok se bírják tovább, pláne hogy neki sok kacat kèp, alkalmazás van a mobilján. Erre sírva fakadt, mert elkezdte mondani h az anyja s24ese stb..én erre mondtam felesleges olyan drága..
Ismerem a hozzáállását az ilyen kütyükhöz mert náluk családtag kb a mobil.
Az embernek ma már a fél élete a telefonján van.
Az nem lehet, hogy neki a fotók nem kacatok, hanem fontos emlékek? Nekem is vannak telón üzenetek, képek olyanoktól, akik már nem élnek.
Nálam is kiborulna a bili, ha ezt csajos hülyeségnek titulálnák.
Lehet nem azzal volt a baj amit mondtál, hanem ahogy mondtad, ráadásul igazad sincs.
A telefon elsősorban nem azért drága mert tovább bírja, hanem mert minőségibb a kivitelezése, magasabb szinten ellátja a funkcióit az olcsóbb társainál, és de várhatóan tovább is bírja. Ha a saját pénzén veszi, akkor hadd vegyen már olyat amilyet akar, ez az okoskodó beleszólásod nagyon bicskanyitogató.
Szerintem nincs muszaki èrzéke. Csakhát anyunak is olyan van azon meg cuki az a snapchatfigura es akkor neki is olyan kell.
Hagyd rá. Vegye meg magának.
Képek tömkelege ilyen fbról tiktokról stb kifotozott dolgok.
Mindenhova telefonnal megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!