Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden nő?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A párom már többször felvetette az a kérdést amit most megosztok veletek.

A tényekhez hozzátartozik, hogy 38 éves, sportos, fiatalos, jó anyagi háttérrel rendelkező középvezető vagyok. Szeretem a párom, 14 éve együtt vagyunk, nem függünk egymástól anyagilag, külön ingatlanjaink és befektetéseink vannak. Imádom őt testileg, lelkileg egyaránt. A kémia is rendben van. Még mindig megkívánom ha csak a bokáját meglátom.

Mégis van mellette mindig kettő három állandó partnerem. Köztük a legjobb barátnője is. Mindenki tud a másikról, nem titkolok semmit. Mégis belemennek.

Nagyon dögösek és kedvesek a "szeretőim", igazi modell alkat mind a kettő, de a legjobban a páromhoz vonzódom.

Miért nem tudok megelégedni csak vele? Mindent megad nekem, sőt! Sokat gondolkodtam rajta, de a választ nem tudom. Arra is gondoltam, hogy valamilyen birtoklási vágy.

Nyilván összetett a dolog, de kíváncsi vagyok mennyire egyedi ez, illetve mit gondoltok róla?

2024. febr. 16. 10:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
De miért mi magyarázzuk el, hogy te mit élsz meg a saját univerzumodban? Aki monogám az erre mit válaszoljon? Tényleg így csak üres kérkedésnek tűnik, mem igazán hihető az sem, hogy ezeknek a nőknek van egymásról tudomása, de mindenki így boldog. A legjobb barátnő különösen érdekes. Vagy nem éreznek irántad kb. semmit, azoknak mindegy minden. Csak hülyülni vagy jó nekik.
2024. febr. 16. 14:12
 32/41 anonim ***** válasza:
Nekem se válaszol...
2024. febr. 16. 14:13
 33/41 A kérdező kommentje:

31. A többieknek szórakozás vagyok. Ez tény. Semmit nem jelentek nekik.

A párom más. Őt bántja a dolog. Látom rajta. Csak mivel ő szegénység ől jött és én építettem fel az életét, hozzáteszem minden az övé, ezért nézi el.

Hozzáteszem én voltam az egyetlen aki a szavak mögött tettekkel is bizonyította neki. Ezt értékeli.

Ismeritek azokat a pasikat akik az üres ígéreteket durrogtatják? Ők vannak többen. Én csak még mertem csinálni, meg mertem kérdezni amit más nem. Bejött! Ettől függetlenül nem ez a jó út. Vége lesz ennek és szerintem félek bevallani magamnak, hogy ugyan oylan vagyok mint bárki más. Se több, se kevesebb. Ez is egy nehéz felismerés.

2024. febr. 16. 14:20
 34/41 anonim ***** válasza:
79%

Hát figyelj, menj el egy családállításra! Egyelőre mindegy, hogy rendszerállítás vagy Hellinger-féle.

Van olyan, hogy egy férfi nem tud a saját vágyai szerint cselekedni, mert valakitől a családban eltanult valamilyen viselkedésformát (amit esetleg a férfiassághoz köt). Lehet, hogy 2 férfiminta keveredik benned, és mindkettőnek meg akarnál felelni.

2024. febr. 16. 14:29
 35/41 A kérdező kommentje:

34. Pont erre a következtetésre jutottam én is már párszor. Édesanyám egyedül nevelt fel nagy nagy szeretetben és odaadással.

Apám az igazi ki ha én nem ember volt aki falta az életet és a nőket. Hozzáteszem ugyan azt csinálta anyámmal amit én a párommal. Ezért is bánt annyira.

Ráadásul a többi hölgynek is van szerethető és érzékeny oldala.

2024. febr. 16. 14:34
 36/41 anonim ***** válasza:
Azt mondod, a feleseged tud a nokrol? A baratnojerol is? Ha rendben van vele, valoszinu neki is van mas
2024. febr. 16. 15:14
 37/41 A kérdező kommentje:

Nincs neki senki. Ez biztos. Viszonylag kötetlen munkaidőben dolgozom, bármikor hazaérek mindig nagyon örül nekem, mindig felveszi a telefont és nem ráz le. Ott hagyja a telefonját előttem és nyomkodom előtte állandóan ami nem is zavarja. Minden jelszava el van mentve a számítógépen. Azért vannak jelek amit az ember észre venne. Nála a szikrája sincs.

A barátnővel is tudnak egymásról.

Hizzáteszem szidnak is mind a ketten. Fura helyzet.

Mindig azt mondja, hogy én vagyok a hibás mert egy nő ösztönösen követni akar, és a dominanciát keresi. Ebben is van valami.

Soszor hallottam nők szájából az a mondatot, hogy azt mondják magukról, hogy nem olyan vagyok. Van az a szituáció, hogy mindegyik olyan. Részben evolúciós.

2024. febr. 16. 15:35
 38/41 anonim ***** válasza:

3

Paksi csíra, te aztán tudod, mi? :D

2024. febr. 16. 16:16
 39/41 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyen embert. Annyi a különbség, hogy neki ez semmilyen problémát nem okoz. A nőinek sem. Sokat beszélgettünk róla, nekem úgy tűnik, hogy ez neki teljesen normális. Ezzel teljes az élete. Mondhatnánk úgy, hogy ez a hobbija. Szeret szép, szexi, okos nők közt lenni és a nők is szeretik annyira, hogy ezt elfogadják. Amennyire ismerem minden kapcsolata támogató, de nem anyagilag, hanem érzelmileg.
2024. febr. 17. 04:23
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
39. Persze, támogató. Csak jól tud manipulálni benneteket.:)
2024. febr. 17. 06:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!