Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden nő?
Sziasztok.
A párom már többször felvetette az a kérdést amit most megosztok veletek.
A tényekhez hozzátartozik, hogy 38 éves, sportos, fiatalos, jó anyagi háttérrel rendelkező középvezető vagyok. Szeretem a párom, 14 éve együtt vagyunk, nem függünk egymástól anyagilag, külön ingatlanjaink és befektetéseink vannak. Imádom őt testileg, lelkileg egyaránt. A kémia is rendben van. Még mindig megkívánom ha csak a bokáját meglátom.
Mégis van mellette mindig kettő három állandó partnerem. Köztük a legjobb barátnője is. Mindenki tud a másikról, nem titkolok semmit. Mégis belemennek.
Nagyon dögösek és kedvesek a "szeretőim", igazi modell alkat mind a kettő, de a legjobban a páromhoz vonzódom.
Miért nem tudok megelégedni csak vele? Mindent megad nekem, sőt! Sokat gondolkodtam rajta, de a választ nem tudom. Arra is gondoltam, hogy valamilyen birtoklási vágy.
Nyilván összetett a dolog, de kíváncsi vagyok mennyire egyedi ez, illetve mit gondoltok róla?
Kamu, troll kérdés.
Máshol álmodozz! :)
Felejtsétek már el ezt a “modell alkat” kifejezést, manapság a botsáskától kezdve a 150 kilós tehénig bárki lehet modell🤣
Hogy mennyire egyedi eset? Semennyire. Én nőként puncs.hu-ztam (amíg nem lett fix támogatóm), a férfiak 90%-a ott is házas és szeretőt keres. Olyan, hogy férfi hűség 10-20+ éven át, egyszerűen nem létezik, vagy nagyon ritka.
Nem kamu.
Az egyik hölgy egy fitnesz márka időszakos fotómodelje volt nemrég, ha ez releváns.
Nyilván a márkát nem írom le.
Gondolom, hogy nem egyedi, de a környezetemben nem látok hasonlót.
#3 miért ne lenne releváns? Pont én látok bele leginkább abba, hogy a házas férfiak mennyire hűtlenek. Ki tudna erről többet egy fizetős nőnél.
Amúgy meg attól én lehetek hűséges, hogy fizetős vagyok, most sincs párom :D
#4 ha nem látsz hasonlót, akkor csak jól titkolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!