Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnak változni az ilyen fösvény férfiak?
Sziasztok!
Van köztetek olyan, akire egy forintot is sajnál a párja? Mikor ismerkedtünk úgy adta elő magát, hogy ő mekkora egy gavallér, ő fizette az exe nyaralását, meg 3 havonta elvitte wellnessezni stb. Nem kérkedve, de valahogy szóbajött. Na most mióta velem van egy száll rózsa nem fér bele, pedig nagyon jól keres. Nem kaptam semmit karácsonyra, névnapra, nőnapra, nyilván Valentin napra sem. Szülinapomra kaptam, mivel én is adtam neki. Anyagilag sokkal jobban állok, mint a volt párja, így nincs szükségem rá, hogy fizesse a nyaralásomat, de mégis rosszul esik belegondolni, hogy 2000 forintot is sajnál rám, hogy néha meglepjen.
Bevásárol, főz a nő…… olvasd el.
Nyújt valamit a nő.
Tudod ki főzne egy ilyen embernek.
Nem a gyerekem.
Még csak nem is a férjem.
Sajnos sok a sóher férfi. Pont Valentin nap előtt kérdeztem egy férfi ismerősöm vesz e valami édességet a párjának , ő meg röhögve mondta vegyen magának egy doboz csoki kb 1000ft majd ha egyedül lesz akkor nem fog sajnálni a pénzt ugyanez a férfi egy kurv…ra 20-30ezer forintot. Férfi logika :D
Sajnos az elején szerintem csak kamuzta neked ezt a nagy gavallér dolgot. Ő nem nyaraltatott senkit sem.
Sajnos sok nő idealizálja a férfiakat , közel sem olyanok mint a romantikus filmeken. Nem vesz ajándékot , virág , csoki stb, nem visz vacsorázni stb
Ez a rút valóság , nagyon sok a sóher pasi. Te is kifogtál egy ilyet kérdező.
Én meg elmondanám neki hogy hiányoznak a romantikus gesztusok, hiányzik az udvarlás.
Persze ha ő kimagyarázza akkor nem akar változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!