Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem, hogy szakítottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy szakítottam egy folyamatosan magát sajnáltató emberrel?

Figyelt kérdés

Amióta ismerem, mindig van valami baja, egyszer ez, máskor más.

Emiatt alig dolgozik, aztán megy az idős szüleihez ápoltatni magát, napokig ott dekkol.

Szerintem nem is akar meggyógyulni, próbáltam segíteni neki, mert eléggé képben vagyok egészséggel kapcsolatos dolgokban. De nem is hallgat rám semmiben, ezt észrevettem.

Pár napja megint beteg lett, nekem meg egy fontos prezentációt kellett megtartani a munkahelyemen, amire több hónapig készültem. Sikeresen teljesítettem, de ő meg sem kérdezett erről, egy napig nem is keresett egyáltalán a következő indokkal: mivel ő beteg, arra várt, én megkérdezem, hogy hogy van, szóval kíváncsi volt, mikor írok vagy hívom. De én nem tettem, erre olyanokat írt cinikusan, hogy “komoly vagy”, meg érzéketlen nő …

Besokalltam, aztán kidobtam.

febr. 10. 23:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnos van olyan, amikor valakin nem lehet segíteni és nem hagyja. Ilyenkor meg kell húzni a határt.
febr. 12. 15:18
 12/12 A kérdező kommentje:

Igazad van.

De teszek még egy kísérletet.

febr. 12. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!