Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne vegyem magamra ha hónapok óta nem kíván a párom? Te meddig várnál?
Nő vagyok és látszólag különösebb ok nélkül szinte semmit sem vagyunk együtt úgy.. ezt értsétek úgy hogy havonta max 1 szex van de néha 1.5 hónapig semmi. Pedig lehetőség simán lenne..Nem javul a dolog annyit mond hogy nem az en hibám és várjak.
De meddig? Neha már azt érzem csak hiteget. Fogalmam sincs, hogy önkielégít e, de igencsak hihetetlen lenne, ha nem tenné.
Hacsak nem vagy igénytelen, dagadt, csökönyös, elkényeztetett tehén, mint az itteni gyk-s nők, lehet, valami egészségügyi gondja van a párodnak.
Hogy miért nem beszél róla? Passz.
Bár a sok veszekedés is a kirakatba teszi a nemi életet.
Ha nem akar szexelni várok egy hetet, addig hagyom. Utána felhozom a témát, kifejezem, hogy szeretném. Ilyenkor még el-mis-másolhatná.
Egy héttel később, azaz 2 hét szexhiány után komoly beszélgetés újra. Itt indokolnia kell, megjelölnie várható változás időpontot. Ha ez nem megy akkor én felvetném a szexterapeutát/párterapeutát. Ha ellenkezik, nem javasol megoldást, figyelmen kívül hagyja az én érzéseimet, akkor alkalmatlan komoly kapcsolatra. Nem a szex miatt szakítanék, hanem a kommunikáció hiánya, kompromisszum, transzparencia hiánya miatt illetve az érzéseim figyelembe vételének hiánya miatt. Ezek külön-külön is szakítóokok, hosszútávú házzasság esetében is.
Ha azt mondja pl, hogy vizsgaidőszak van, ebben a hónapban stresszes, akkor oké, hagyom, visszatérünk rá később. Ugyanez betegség stb estén is. Az a gond, ha nem mond semmit és nem akar segítséget se kérni.
"annyit mond hogy nem az en hibám és várjak"
Ez nem elég. Kérd meg, hogy mondjon többet, avasson be, hogy megérthesd, stb.
Gondolom ugyanazokat a megszokott, unalmas dolgokat kapja tőled minden alkalommal! Ha semmi extrát nem tudsz nyújtani én is melónak fognám fel a szexet!
Panaszkodtok itt minden nap ilyen hülyeségek miatt.. Inkább dobd fel valamivel, vagy csak engedd neki seggbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!