Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy ez számomra elfogadhatatlan?
A barátnőm azt mondta, hogy megszakította a kapcsolatát az exével, hogy vége van teljesen a kapcsolatuknak.
Egy pasi a látótérbe került számomra. Furcsa volt, hogy ugyanaz a neve és a kora, mint az exének. Néha tett is említést a paliról egy másik témával kapcsolatban, miszerint nem is beszélgetnek, nem csípi, szerinte egy undorító alak, hogy néz ki blah, blah…
Egy napon megnéztem a barátnőm híváslistáját. Tele volt hívásokkal, amikben ezzel a pasival beszélt.
Kérdőre vontam és csak NEHEZEN tudtam kiszedni belőle az “igazságot”. Azt mondta, hogy barátok és néha beszélgetnek. Majd a barátnőjének elkezdte mondogatni, hogy el akarna engedni, mert nem hiszek neki, de nem tud.
A dolog miatt “megszakította a kapcsolatot” ezzel a pasival. Ezt ígérte nekem, pedig nem kértem, ha barátok. De nem akart félreértést.
Megemlítette a pasit 2 hónap után, miszerint elköltözik. Gyanús lett a szitu. Megnéztem a telefonját és láttam a törölt üzeneteket, amiben a pasival chatelt. A pasi írta neki, hogy szerelmes belé, hogy tárt karokkal várja stb.
A barátnőm szerelmes üzenetekkel nem reagált, de megbeszélt vele egy talit, illetve elküldött neki egy olyan személyes, magánéleti doksit, ami gyakorlatilag senkire sem tartozik.
Kérdőre vontam: azt mondta, hogy a pasi nem hagyta békén, ezért a költözéséig húzni akarta az időt azzal, hogy talikat ígér és egyebek. Aztán nem megy el, csak szívatja.
Nem hittem neki, de ő az életére eskedezett, hogy SOHA SEMMI nem volt köztük.
Hatalmas veszekedés lett, én ezt nem tudtam felfogni. A nagy veszekedésben elkértem a telefonját és kiderült, hogy ez a pasi az exe.
Csak ekkor vallotta be. Egyedül ekkor, mert megtartotta az üzeneteket hónapokkal ezelőttről a Viberen.
Ekkor bevallotta, hogy igen, ő az exe, de csak azért folytatta a beszélgetést, mert “nem tudta lekoptatni, fenyegette stb.”
A barátnője “megérti” és kvázi én lettem a bolond, amiért ez számomra hihetetlen. A kapcsolatunk eleje óta azt mondta, hogy egy pasival sem dumálgat, erre kiderült, hogy az exével igen. Akiről hazudott egész végig, hogy már “vége”.
Félreértés ne essék, nem vagyok kontrollmániás. De levágom, ha valaki hazudik és természetes, hogy előjön a kisördög.
Ezt hova tegyem?
Én egyáltalán nem vagyok az exekkel való kapcsolattartás ellen, és vért hányok azoktól, akik ebben korlátozni akarják a párjukat.
A hazugság viszont off. Ha az egyik fél ilyen módon hazudozik, vetít, titkolózik és hülyének nézi a másikat, azzal nincs mit kezdeni.
Ti együtt laktok?
Mióta vagytok együtt?
És ők mikor szakítottak elvileg?
6
Figyu, különbözünk, ennyi. Én azokat reptetem ívesen, akik meg akarják mondani, hogy mit tehetek és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!