Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek neki a depressziómról?
6 éve vagyunk együtt, ő a csodás szüleivel él. Az én szüleim közül csak egy él aki idős, rákos. Testvéremmel vagyok albérletben ameddig nem találok munkát, most diplomáztam. Nagyon be vagyok fordulva mert a barátnőim mind kihullottak mellőlem mert a barátjukkal vannak 0-24, akik pedig maradtak messze élnek. Nehéz látni mennyire szeretik a barátomat a szülei, nekem ez nagyon hiányzik. Emellett nyomaszt az is hogy nehéz a munkatalálás, folyamatosan jelentkezem rájuk.
Nem szeretnék kiábrándító lenni a barátomnak, de szeretném ha hetente többet ölelne mint 2-3 alkalom, főleg most hogy nehéz.
Ez kiábrándító a férfiaknak?
23/L 28/F
"6 éve vagyunk együtt" - Nem vagytok együtt.
A testvéreiddel élsz, néha találkoztok, és tőlünk kérdezed, hogy megoszthatod-e vele a gondjaidat.
Szerintem semmi vagy nagyon kevés közötök van egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!