Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a kilátások, ha fárjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a kilátások, ha fárjem más iránt is érez valamit?

Figyelt kérdés

Férjemmel nagyon sok ideje vagyunk együtt, jópár éve házasodtunk össze.

A kapcsolatunk eleje nagy szerelem volt, de pár éve egyre gyakoribbak lettek a veszekedések. Sokszor apróságokon összevesztünk. Vannak kicsi gyermekeink.

2-3 hónapja a kapcsolatunk mélypontra jutott. Most derült ki, saját maga mondta el nekem, hogy elkezdett valamit érezni egy munkatársa iránt. Nem tudja pontosan definiálni egyelőre mit érez, azt mondta vonzalom...

De mikor ezt elmondta, végre normálisan elkezdtünk egymással kommunikálni, megbeszélni a dolgokat, amire már nagyon rég nem volt példa. Arra a következtetésre jutottunk, hogy még mindig szeretjük egymást, és szeretnénk a házasságunkat megmenteni. Viszont nem tudja egyelőre kiverni a fejéből a másik nőt, ráadásul a munka miatt napi szinten találkoznak. Látom rajta, hogy rosszul érzi magát.

Én nagyon igyekszem helyrehozni magunk között a kapcsolatot, megmenteni a házasságunkat, aminek a megromlása nyilván az én hibám is volt.

Szerintetek van esély erre?

2024. febr. 8. 08:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Újra egymásra kell találni. Programokra menni, randizni, együtt tölteni értékes időt. Sok házas beleáll a mókuskerékbe és minden nap ugyanolyan lesz, főleg ha már van gyerek is. Ez eléggé megronthatja a kapcsolatot, valszeg nálatok is ez történt. Az, hogy érez vonzalmat más felé, szerintem azt jelenti hogy vágyik ugyanarra a szerelemre ami nálatok is megvolt régen. Ezt kell feléleszteni, hogy élvezzétek az együtt töltött időt, beszélgessetek, nézzetek együtt filmeket, menjetek el kirándulni stb. Gyerekekkel is lehet, de időnként legyen olyan program ahol csak ti ketten vagytok, hogy jobban tudjatok kapcsolódni egymáshoz.

Az, hogy nyíltan beszél róla nagyon jó jel, nem kell még feladni! :) Sok sikert, remélem sikerül rendeznetek!

2024. febr. 8. 08:21
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Nincs még veszve,foglalkoztatók egymással.
2024. febr. 8. 08:32
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első választ, úgy érzem (és tudom, h nem elsősorban ezen az oldalon kellene ezt keresnem), de nagy szükségem van a normális biztatásra. Mikor megtudtam, összeomlottam.

Azt a kérdésből kifelejtettem, hogy itt elsősorban nem testi vonzódásról van szó. Sokat beszélgettek, és a személyisége miatt érez vonzalmat elsősorban... Ez engem bevallom jobban megijeszt, mintha testi vonzalomról lenne szó...

2024. febr. 8. 08:33
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

Akkor még egyértelműbb, hogy értékelhető beszélgetésekre, társaságra vágyik. Valószínűleg az utóbbi időben ezt otthon (tőled) nem kapta meg, ezért tetszik neki hogy mástól most igen.

Ha mindketten akarjátok, rendbe lehet ezt hozni, csak dolgozni kell rajta :)

1-es voltam

2024. febr. 8. 08:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Furcsa számomra, hogy egyes emberek az itt beszélgetések által lesznek döntőképesebbek. Kersed a válaszokat, de csak kicsit fog közelebb terelni a saját problémád megoldása felé. ;)
2024. febr. 8. 08:55
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

Ha egyszer érzett vmit mas nő felé es ez a szerelem nem lesz kiteljesedett orokre ott marad ha veled szar lesz.

Azokat hozzatok vissza mi nagyon jó volt koztetek, enélkül csak erőltetett lesz.

Még nincs veszve de jól kell kezelni.

2024. febr. 8. 12:03
 7/15 anonim ***** válasza:
68%

6-ra ne hallgass ,hülyeségeket beszél.

Mindig minden azon múlik,hogy mindkét fél akarja-e helyrehozni

a dolgokat vagy sem.

Az én férjem is pont ugyanilyen szituációba került,sőt ott még

testiség is volt párszor,de aztán magunk és a gyerekek miatt,

mégiscsak volt kiút,meg mentettük a házasságunkat.

A sok év,a gyerekek, ezek mind össze kötik az embert,vissza kell

találni egymáshoz..Nálunk ez 25 év után jött,másnál meg máskor,

de gyorsan eljön az az idő,amikor már annak örülsz,hogy

van egy stabil párod,akire mindenben számíthatsz.

A hódítás éve gyorsan elmúlnak,45 után már teljesen más

dolgok lesznek fontosak,mint korábban.Fel értékelődik a család szerepe.

2024. febr. 8. 13:11
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

“A sok év,a gyerekek, ezek mind össze kötik az embert”

Eleg szomoru ha csak ezek kotik osszi az embert. Ha az ember szerelembol hazasodik, es nem anyagi megfontolasbol, erdemes lehet visszahozni a kezdeti erzeseket. Amennyiben csak a sok ev meg a gyerekek az erv, hat..az igen keves.

2024. febr. 8. 13:50
 9/15 anonim ***** válasza:

8-as, lehet hogy neked szomorú dolog hogy gyerekeid vannak,meg az évek alatt egy szép közös emléked se lett... :-) .Hálistennek nálunk nem így van.

A kezdeti érzéseket soha nem tudod vissza hozni,mert az,csak azokra az időkre jellemzők.De nem is kell.A szerelemből szeretet lesz idővel.

Az is tud olyan erős lenni mint a szerelem.

2024. febr. 8. 13:57
 10/15 anonim ***** válasza:
64%

9: jaj, nem kell szemelyeskedni. En is megtehetnem, hogy a ferjed parszor felrement, megis mellette maradtal..

En nem orulnek, ha a ferjem beleszeretne masba es CSAK a gyerekek meg az x ev miatt akarna mellettem maradni. Magyarul nem enmiattam. Hogy fekudnenk le, ha elmult a vonzalom es masba szerelmes? Hogy elnenk egymassal? Mint ket testver, vagy jobarat? Jo esetben nem csupan a szeretet marad hosszu evek utan, hiszen szeretem a szuleimet, a barataimat, a kutyaim stb. Sokan ennel tobbet ereznek a hazastarsuk irant. A szerelemnek sem szabad elmulnia, ha nem supped bele az ember a langyos pocsolyaba es tesz a hazassagaert. Persze, kinek mi a szerelem, nekem nem a rozsaszin kodos gyomorgorcsos dolog, hanem amikor az ember mar “lenyugodott”.

Es meg egy gondolat: ahol nincs gyerek, mert nem lehetett, vagy nem akartak, akkor ok nyugodt szivvel elvalhatnak, mert semmi nem koti oket ossze? A gyerek sem koti ossze a szuloket (meg lehet nezni, hany elvalt ember szarik a gyerekere).

2024. febr. 8. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!