Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet barátnőmnek hogy párom biztos látens meleg valóságba és hadjam el mert ügyes házimunkába de semmi férfias dologhoz nem ért és nem is érdekli?
Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 19:02
11/22 anonim válasza:
A barátnőd egy idióta, és most nagyon finoman fejeztem ki magam. De Te sem vagy túl elmés, ha ezt komolyan kérdezed.
12/22 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd megtalálta az egyetlen dolgot amiből NEM lehet leszűrni hogy valaki meleg-e 😂
14/22 anonim válasza:
szerintem válogasd meg a barátnőidet.
15/22 anonim válasza:
Mondjuk ha képes voltál leírni a "hadjam" szót, képzelem a barátnőd mennyire értelmes lehet, hiszen mindenki általában önmagához hasonló szintű emberekkel barátkozik...
16/22 anonim válasza:
Nagyon nagy baj van a barátnőddel! De bocsi, de Veled is, ha a füledbe ültette a bogarat. Én a szarkavaró barátnőd dobnám és nem a pasit. De természetesen a pasidat is lecserélheted egy agresszív bántalmazó baromra.
17/22 anonim válasza:
Tetszik neki a faszid azert mondta ! Igazi kis qurva az aljasabb fajtabol .
18/22 anonim válasza:
Ismét alátámasztást nyert ama tétel, hogy egy kapcsolatra a legveszélyesebb személyek: az új kolléganő, az anyós és a "legjobb" barátnő 😅
B.ki, most a "barátnőddel" élsz együtt, vagy a pasiddal? Ne pofázzon már bele a kapcsolatodba! Amúgy hatalmas lehet a szerelem, hogy nekiállsz téplődni, kérdéseket kiírni - ha én valóban szeretném a páromat és valaki így betámadja, megjegyzést tesz rá azt elküldeném a büdös pitchába!
19/22 anonim válasza:
Vannak látens homi pasik ez tény és esély is van rá hogy a te pasid is kicsit homi.
20/22 anonim válasza:
19. Van olyan aki annak tűnik de rosszul van a melegektől és 100% punci evő! A melegek képzelik be..aztán ha kapnak egy nyakast csodálkoznak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!