Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már hasonlóképpen valaki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hasonlóképpen valaki? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés

Szakítani szeretnék a jelenlegi párommal,mert nekem ez sehogy sem megy mellette.

1 eve vagyunk együtt,mindig csak veszekszünk, lelki fájdalmak,és volt,hogy már féltem attól,hogy fizikailag is bántani fog.

Ja és hozzátennem,hogy 1 éve vagyunk együtt, de le sem feküdtünk..

Szerintem képtelen rá,vagy nem tudom.

Nagyon agresszív természetű és attól tartok ,ha szakítok nem fog bekenhagyni.

Mellette csak az ideget eszem,nem érzem magam nőnek,nem vagyok boldog..

Hiányzik a régi énem.

2024. febr. 6. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szervezd meg hol leszel biztonságban es utana szakits
2024. febr. 6. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Hogy jöttetek össze ha még szex sem volt? Hány éves vagy, 13?
2024. febr. 6. 20:27
 3/7 A kérdező kommentje:

#2. 23 vagyok.

És nem miattam nem volt szex!!!

2024. febr. 6. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj és ne járkálj nagyon egyedül egy darabig. Ha zaklatna rendőrség.
2024. febr. 6. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Juj hát ez elég durva.

Minél előbb szakíts, és ha zaklat akkor irány a rendőrség. Voltam hasonló helyzetben, sajnos nem mertem a rendőrséghez fordulni pedig kellett volna.

2024. febr. 6. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy kcsog bzi meleg a pasid.. latszat kedveert van veled.. azert ingerult mert rosszul van a noi erintestol.
2024. febr. 6. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a barátaidnak is, hogy mire készülsz. Valami biztonságos helyen szakíts vele, ahol nem vagytok egyedül. Utána egy darabig óvatosan járkálj egyedül, egy ilyen ember mindenre képes. Ha pedig zaklatna, akkor azonnal rendőrség.
2024. febr. 7. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!