Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki nem képes kimondani a "szeretlek" szót, akkor sem ha érzi?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt. Én azt hittem eddig, hogy neki ez ilyen családi dolog mert otthon se nagyon mondják valószínű. De az elmúlt hónapban egyre gyakrabban éreztem úgy mintha én valami nyűg lennék neki, szóval ezek szerint tényleg nem szeret. :(

Én szoktam mondani, nem túl gyakran, csak néha, mert ìgy én is félek mondani. Ha kimondom, akkor se mondja vissza. A hiányoztál szora viszont mindig azt mondja hogy én is neki.

febr. 4. 10:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%

Ha ennyire önbizalomhiányos vagy kérdező akkor miért vagy párkapcsolatban? Először magadat kéne helyrepofozni! Hiába mondaná neked, hogy szerelmes beléd, mindent megtenne érted te akkor is azt hinnéd, hogy nem szeret mivelhogy saját magadat nem szereted!

Látod önbizalomhiány okán önbizalomhiányos emberke mellett vagy!

Ha nem lennél az esélyt se adtál volna neki!

Szakíts vele a saját traumája és magadon dolgozz és csak aztán ismerkedj.

febr. 4. 11:13
 12/29 anonim ***** válasza:

"lehet könnyebb lenne neki egy olyan lánnyal, aki elvan ilyen szavak nélkül is, nem ettől érzi magát szeretve"

A saját szemszögedből nézd a helyzetet! Lehet, hogy lehet könnyebb lenne valakivel, aki azt mondja, hogy szeret (ha igaz, ha nem).

febr. 4. 11:13
 13/29 anonim ***** válasza:
Érdekedben*- trauma.
febr. 4. 11:14
 14/29 A kérdező kommentje:

8-as, pont hogy elkerülő a lelkem. Én vagyok az első barátnője. A legjobb barátja szerint soha még csak nem is beszélt arról, hogy milyen csajok az esetei. Engem állítólag azért látott meg mert okos vagyok... ja csak aztán szembesült vele, hogy elméleti alkat vagyok, így egy csomó praktikus tárgy is rosszul áll a kezemben, nem tudtam megtanulni vezetni sajnos, ezek olyan dolgok, amik miatt szüleim is kritizáltak mindig, hogy miért van az, hogy egy lány csillagos 5 tanuló, de ha megpróbál egy kalapácsot használni, meg kell mondani, hogyan tartsa.

A párom is annyit mondott hogy látszólag szeretem megnehezíteni az életem. Azt mondta ha valami nem megy, nem tudom hogy kell, miért nem kérdezek? Eddig még semmit sem tettem tönkre a lakásban; csak kivette a kezemből, hogy rosszul csinálom. XD

Szóval ha az eszem volt a szimpàtia oka, nem csodálnám ha kiábrándult.

febr. 4. 11:14
 15/29 anonim ***** válasza:

Kérdező most volt 4 évig barátnője vagy te vagy az első?

Trollkodsz, mi? :/

febr. 4. 11:16
 16/29 anonim ***** válasza:
52%

Nincs ezzel gond, ha a cselekedeteiben ezt ki tudja fejezni. Meg lett ez énekelve is, lásd:

"...Mert ismersz, hogy virággal a kezemben,

az tudod nem én vagyok!

És nem bírok sírni sem,

pedig szorít a mellkasom.

Én nem akarok mondani szépeket,

a szavakkal megölném a lényeget.

És nem hoztam, bársony dobozban,

csillogó nemes fémeket.

És nem áll kinn, hófehér

lovak mögött szép hintó sem...."

"...Már tudom szeretni nem azt jelenti,

Hogy két ember egy igát von,

Hanem a másikat biztatni, repülni

át egy világon…" (Kowalsky meg a Vega: Egy világon át)

febr. 4. 11:16
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem, rosszul fogalmaztam, arra utaltam, hogy a tesója 1. Baràtnője. Szóval dumáltam 1x a tesójával és abból jöttem rá hogy az érzelemmentesség az ilyen családi vonás lehet. Tehát a tesója képes volt 4 evet benne maradni egy kapcsolatban úgy h nem is szerette azt a lányt.
febr. 4. 11:18
 18/29 A kérdező kommentje:

De velem ne maradjon a párom x ideig csak mert nincs más... :( En felfogom h ennél értékesebb vagyok. Es hálás vagyok neki, mert rájöttem, hogy mit akarok egy kapcsolattól, amit ő nem ad meg.

1. Ne legyen már kínos dicserni a másikat vagy kimondani hogy szeret.

2. Ő nem szeret randizni. Voltunk párszor lakáson kìvül egyszerűen feszeng az egész ember. Én meg ilyen kis romantikus alkat vagyok. :(

3. Azt mondta eddig soha semmit nem kellett baràtnővel terveznie, nem szerepelt ez az életében. Én ezt megértem, de ha már itt vagyok, akkor az lenne a normális, hogy belekalkulál a számításaiba. Mert talán megérdemlem, hogy még tervezzen is velem akit szeretek.

4. Ez végül is összefügg azzal, hogy randizás, én olyan típus vagyok, aki nem szeret otthonülni, szeretek menni. Ő akár 10 órát eltölt a kondiban egy héten, szóval ezt is megértem, hogy velem már nem ruccanna ki másfele.

febr. 4. 11:23
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Jah...

Lehet családi vonás nyugodtan a rossz családi séma miatt.

Ha félév alatt alig dicsért meg inkább a földbe döngöl, hogy magadnak nehezíted meg az életed akkor miért nem dobod ki?

Bizonytalan, mert nem szeret, de hát mivel végre akadt valaki -TE- aki figyelembe vette inkább veled marad!

Kihasznál téged.

Szeresd már magadat jobban, mint őt és ha van rá pénzed keress fel pszichológust, aki segít abban, hogy magabiztosabb légy!

febr. 4. 11:23
 20/29 A kérdező kommentje:
És persze megértem hogy nem csak attól működhet egy kapcsolat hogy csinálunk együtt dolgokat, de azért a legtöbb kapcsolat ebből építkezik. A szép emlékekre. De ha ilyeneket nem szerzünk?
febr. 4. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!