Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így működhetne?
Van egy lány, beszélünk egy ideje, szimptatikusak is vagyunk egymásnak. Viszont én teljesen más közegből származom, mint ő és ezt még nem tudja. Ő egy viszonylag tehetős családban él, én viszont már elköltöztem, sz*r gyerekkorom volt, alig van valamin, nincs autóm, jogsim, lakásom, és ez így eléggé bizonytalanná tesz, hogy ha esetleg komolyra fordulnának a dolgok akkor ez működhet-e. Félek, hogy neki nem az ilyen féle férfiak kellenek (sajnos a mai világból kiindulva).
Lenne így esély szerintetek vagy hagyjam inkább?
Tud már valamit? Vagy állítottad az ellenkezőjét?
Szerintem ha latja hogy dolgozol, hogy tudsz bánni a pénzzel, akkor nem lesz gond.
Nekem is volt ilyen exem, de sajnos ő csak szóban probált ez ellen tenni, amúgy rajtam élősködött, kihasznált, lehuzott. De te csak ez alapján a rövid irasod alapján is nem ilyennek tűnsz.
Tény hogy jobb ha hasonlóak a körülmények, de ha dolgozol, takarékoskodsz, akkor idővel te is feljebb kerülsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!