Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El kéne fogadnom, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne fogadnom, hogy mindig rám fog maradni az ablakmosás?

Figyelt kérdés

A párom alapvetően minden megcsinál, főz, mos takarít, szólni se kell neki. De az ablakmosáson nem tudok vele dűlőre jutni, hiába mondom hogy legalább 3 havonta le kéne mosni, mindig rám marad. Ha szólok akkor is azt mondja, hogy hagyjad, jó az úgy. Neki jó így.

Fogadjam el hogy ez rám marad? Vagy mit tudnék csinálni vele?

2024. febr. 2. 11:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
11:45 ketten lakunk egy lakásban, igenis 50-50a jogos elosztás. Nehogy már azért csináljon kevesebbet, mert ő a férfi!
2024. febr. 2. 11:50
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
11- hát oké, de azért mindent nem kell patikamérlegen kimérni, hogy pont kijöjjön az 50-50%. OCD-s vagy?
2024. febr. 2. 11:52
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, a 50-50 nem működik állandóan!!! Van úgy, hogy 60-40/30-70 a másik javára. Az a lényeg, hogy mindketten törekedjetek az egyenlő bánásmódra!!!

Ha te nem szeretsz pl. függönyt felrakni, vagy nem megy akkor csinálhatja ő, de ha nem tud, szeret ablakot mosni akkor azt te csinálod.

Te tényleg ennyire mániás vagy?

2024. febr. 2. 11:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hívj egy takarítónőt aki megcsinálja, ha ennyire fontos. Őszintén én biztos nem csinálnám 3 havonta.
2024. febr. 2. 12:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én takarítok, de az ablakot rá hagyom
2024. febr. 2. 12:41
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Jézusom... nem vagy százas. A házumunkát így nem lehet felosztani. Ez elég beteges. A férjem ennyi erővel perelhetne, mert többször pakolja ki mosogatógépet, mint én. És mi van akkor, ha te mosod le az ablakot? Nem dől össze a világ. A leírásod alapjám sokt segít. Szerintem ez becsülendö dolog.
2024. febr. 2. 12:54
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk mindig ő viszi le a kukát és ő porszívózik, de mindig én pucolok vécét és takarítom ki a fürdőt. Én sem értem, miért mindenen egyenként kell fele-fele arányban osztozni. Szedesd le vele a pókhálókat, vagy mit tudom én, ha annyira nem tudod feldolgozni, hogy negyedévente egy órával több házimunkát csinálsz. Mondjuk a mi ablakaink másfél éve nem voltak letakarítva :D... Nem mintha nem akarnám, de 2 kisgyerek mellett kisebb bajom is nagyobb, és az ablakokat viszonylag leszarom, örülök, ha az ágyamban nincs 2 marék morzsa. De ha normálisan állnék az ablakokkal, akkor is csak félévente lennének lepucolva.
2024. febr. 2. 13:06
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
Igen rád marad. Van ami meg mindig rám marad mert azt a párom nem hajlandó csinálni. De mást megcsinál. Olyat is amit én nem szeretek. Úgyhogy ja, ez ilyen. Nem lehet minden tökéletes.
2024. febr. 2. 13:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

A házimunkát oszd el fele-fele arányban, ne minden egyes feladatot. Miért ne válthatná ki azzal, hogy gyakrabban csinál valami mást vagy van olyan munka, amit kizárólag ő csinál meg?

Ha nagyon utálod az ablakmosást te is, és emiatt nem érzed igazságosnak, akkor persze jogos indítvány, hogy 50-50%ban osztozzatok, viszont akkor muszáj dűlőre jutnotok, hogy milyen gyakran szükséges lemosni azt az ablakot.

2024. febr. 2. 16:26
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ablakot pucolni ráér félévente is. Amúgy meg ha ennyire nem akarja csinálni, felesleges ráerőltetni, pláne, hogy nem is érzi fontosságát ilyen sűrűn. Bevállal helyette mást tőled, pl. “kimaradsz egy körből” a porszívózás, és az ablakpucolás terén aztán kész. Máris egálban vagytok.
2024. febr. 2. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!