Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy oldjuk meg ezt a problémát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjuk meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés
Barátnőm lassan másfél éve kilépett egy nagyon hosszú ideig tartó kapcsolatból (6 év). Rá 1 hónapra mi összejöttünk. Most így több mint egy év után még mindig bűntudata van az előző kapcsolata miatt ahogy kilépett abból, mert hogy az exe nagyon rosszul érezte magát. Felém meg egyszerűen nem akar megnyílni. Lelkiztünk már és mondta hogy fél mert hogy újra megsérül és még az előző lelki sérülése se gyógyult meg. Próbálok nagyon toleráns lenni és lenyelni nagyon sok mindent. De kucsit zavar hogy nem szeret engem teljesen és hogy nem érzi teljesnek a kapcsolatunkat.
2024. jan. 28. 22:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
Kiadnám az útját. Igazából te csak egy búfelejtő vagy neki, de hát nem igazán jön össze.
2024. jan. 28. 22:45
 2/27 anonim ***** válasza:
94%

Szakítsatok, mert nem működik a kapcsolat és nem fog ha mindjárt nem tudom mi hull az égből se.

Így van ez amikor valaki nem heveri ki az exét, ex kapcsolatját rendesen és rögtön mással jön össze.

Tanulj az esetéből, lépj túl rajta teljesen és csak aztán ismerkedj másokkal!

2024. jan. 28. 22:47
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
6 év után 1 hónapra? Az kicsit nagyon korai. Egyértelmű volt, hogy nem szeret igazán csak nem akart egyedül lenni.
2024. jan. 28. 22:52
 4/27 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én nagyon szeretem tuti hogy nem lennék képes elhagyni. És mondta hogy ő is meg akarja oldani a problémát.
2024. jan. 28. 22:55
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nem lehet, mert nincs túl rajta, vagy óriási bűntudata van valami miatt.

Hiába megy gyónni, vagy pszichológushoz mire sikerrel járna addig te kiszeretsz belőle, vagy hiába szereted eleged lesz a helyzetből és inkább kidobod úgyis.

2024. jan. 28. 22:58
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Te szereted, de ő nem szeret. Én is ilyen helyzetben vagyunk, csak nálunk nagyon más a történet. Ne elégedj meg azzal, hogy te szeretsz valakit. Ez akkor teljesedik ki, ha viszont szeretnek téged.

1-es voltam.

2024. jan. 28. 22:59
 7/27 A kérdező kommentje:
Ja azt még hozzáteszem hogy mondtam neki így 1 év után hogy találkozzanak az exével hogy meg tudják beszélni a dolgokat hogy nyomja a lelkét ez meg az és hátha így sikerül lezárni az egészet. Ez meg is történt de nem lett jobb. Mit kellene tenni hogy lezáródjon benne ez az egész? Az idő meg fogja oldani? Mert én tényleg toleráns vagyok és várok mert nagyin szeretem.
2024. jan. 28. 22:59
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem fogja megoldani az idő. Ő nem is tesz semmit azért, hogy túl tudjon lépni. Te harcolsz csak.
2024. jan. 28. 23:01
 9/27 A kérdező kommentje:
És szerintetek neki mit kellene tenni hogy jobb legyen a helyzet? Mert én tényleg próbálkozok mindennel
2024. jan. 28. 23:02
 10/27 anonim ***** válasza:
90%
Szakítani.
2024. jan. 28. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!