Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van/volt olyan párja, aki naponta képes volt több órát is beszélni telefonon a szüleivel?
Figyelt kérdés
De ezt kb mentrendszerűen. Folyton zaklatták, minden kisebb feladattal őt támadták be, ha meg nem vette fel a telefont, kiosztották. Sajnos párom is ilyen. Ami érdekes, hogy ő évente max 3x látogatja meg a szüleit vidéken, de naponta képesek akár órakat is elbeszélgetni a semmiről. Arra meg ki van akadva, hogy én havonta hazamegyek hozzájuk. Hogy tudok neki segíteni?2024. jan. 28. 10:57
11/11 anonim válasza:
Az én férjem is naponta beszélget az anyjával, engem egyáltalán nem zavar. Az anyja idős is, beteg is, addig beszélgessenek, amíg lehet. Az apjával már nem tud sajnos, mert az meghalt. Én meg a húgommal szoktam naponta beszélgetni. A családi kapcsolatok fontosak. Nem csak a szűkebb család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!