Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha magával akarja vinni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha magával akarja vinni a gyereket, milyen lépéseket tudnék tenni?

Figyelt kérdés

1 évvel ezelőtt megismerkedtem egy orosz sráccal, aki pár hónappal azelőtt jött Magyarországra, hogy megismertem volna.

Nemsokára rá terhes lettem tőle, jövő hónapban fogok szülni. Kisfiú lesz és így konkrétan megmondta, hogy ő választja ki a nevét és viszi magával vissza Oroszországba, mert amúgy is ment volna vissza, az sem érdekli, hogy nem megyek bele, mert egy befolyásos családból származik és el tudják intézni ezt a dolgot.

Nem mellesleg észrevettem, hogy elég heves természetű ember és konkrétan féltem tőle. Sokszor volt olyan, hogy megütött és mondta, hogyha bármiben ellenkezem vele, a hasamba fog szúrni egy kést és így kevesebb probléma lesz mindkettőnknek. Szóval éppen ezért bele sem merek gondolni, hogyha ténylegesen magával tudja vinni a kisfiút, akkor milyen embert fog belőle nevelni...

2024. jan. 28. 01:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fel nyugodtan, és vigyázz magadra.

Amúgy nem tudja elintézni akármilyen rokonai vannak, és kiskorú ellen elkövetett emberrablásért felelne emiatt. Gyűjtsd össze a bizonyítékokat és reggel irány feljelentést tenni.

2024. jan. 28. 01:39
 2/12 anonim ***** válasza:
68%

"Amúgy nem tudja elintézni akármilyen rokonai vannak"

Azért erre ne vegyél mérget. Az orosz alvilág nagyon durva tud lenni.

2024. jan. 28. 02:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a negyede igaz ennek már rég lépéseket kellett volna tenned.

Ha a családsegítő stb nem segít, akkor szépen elbújni.

2024. jan. 28. 02:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Házasok vagytok? A kiskönyvedben ott van a neve?

Ha a kiskönyvben nincs ott a neve, akkor jogilag semmi köze a gyerekhez. A dns teszthez meg nem tudom nem kell e a te hozzájárulásod is...

De ha ez valóban igaz (kissé hihetetlen hogy 4 hónap alatt teherbe ejtesd magad egy külföldivel, főleg háborús országbelivel), akkor mindenképp menj elsőkörben a családsegítőhöz, de még mielőtt megszületik!

2024. jan. 28. 08:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

törvényesen csak úgy tudja elvinni hogy ha bebizonyította hogy alkalmatlanak a körülmények és te a gyermek nevelésére.

vagy ha szülés után te meghalsz.

2024. jan. 28. 08:26
 6/12 anonim ***** válasza:
24%

Most kezdesz el gondolkodni mindezen? Jobban jársz, ha kipottyantod, és odaadod neki, hadd vigye! Tényleg komolyan mondom, mégis milyen életed lesz, ha ez rá ragad, és méha ideig-óráig is nálad lesz az a gyerek, folyamatosan felbukkan? Ennyi ésszel..akár jövőre pottyanthatod a következőt valaki mástól, aztán majd babázol azzal. Mégis mire számítottál? Majd bárki megvéd egy bűnözőtől, ha te magad dobtad oda magadat egy ilyennek, és tetted ki magad ennek? Szerinted ha tényleg megfogja azt a gyereket, és viszi (szándékosan nem gondolom tovább a jogi vonatkozását a dolgoknak, mert ha bűnöző, és jelenleg is gond nélkül utazgat orosz létére, akkor annak is meg fogja találni a módját, hogy a papírokat elintézze, hogy ki tudjon vele menni az országból, vagy akár anélkül) ki fog utánaszaladni? Majd a gyámhatóság őrt állít az ajtódhoz, vagy a családsegítős meglobogtat egy papírt előtte, és attól majd jobb belátásra tér?

Szívódj fel, hogy ne találjon rád sehogyan, ennyi. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor meg viseld el, ami jön.

2024. jan. 28. 08:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor bújj el valahol hogy ne találjon meg. Jogilag nem tudja ugyan elvenni tőled a gyereket, de én nem lennék nyugodt.
2024. jan. 28. 08:35
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom magyar fiuval luxus összejönni nem? Meg is érdemled a nyomorod..
2024. jan. 28. 08:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után nem adsz meg senkit apaként, beíratod, hogy ismeretlen, aztán felszívódsz a P.csába, lehetőleg örökre. Kérdés, hogy egy orosz maffiózónak mégis mi a bús faxért kéne egy újszülött, akiről úgyse fog tudni gondoskodni. Szóval ne haragudj, de erősen kamu szaga van.
2024. jan. 28. 09:02
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Az is jó kérdés, hogy mi a fszért kell mindjárt terhesnek lenni egy szinte ismeretlentől. Lehet felelősen is szexelni, vagy ennyire viszketett a méhed?
2024. jan. 28. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!