Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van többet a haverjaival mint velem?
Sokan teszik az életet/szabadidőt meg a nőt külön lapra.
Nem szerencsés olyannal lenni akinek a párja rabságot jelent neki.
Vagy nem szeret, vagy annyira érzi, hogy nyeregben van nálad, hogy nem motiválja a kapcsolat.
Leckéztesd meg. Ne keresd annyit, ne hozd fel annyira a találkozó témát, vagy ha ő kifogást gyárt, akkor ne hisztizz rajta, hanem "örülj neki". Pl. Jól van, úgy is beszéltük a csajokkal, hogy megiszunk valamit/ elmegyünk vásárolgatni/ moziba/ kajálunk stb.akkor legalább el tudok menni. Ha azt látja, hogy már nem tapadsz rá, van nélküle is életed, jól érzed magad, lehet elkezd kattogni, hogy "huu mi van, én már nem is vagyok fontos?" Tudom, tudom, ez játszma, de van akinél ez kell, hogy felébredjen. Én nem egyszer jártam így. Csak én nem játszmából, hanem valóban elkezdtem távolodni, más iránt érdeklődni, és akkor kezdtek el teperni értem. Csak nálam akkor már késő volt, én akkor már szakítani akartam, addigra kiveszett a varázs. De bele gondoltam, ha korábban sem azt látják rajtam, hogy velem bármit megtehetnek és nekik a kisújjuk sem kell mozdítani, akkor egy jó kapcsolat is lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!